All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Isala verwelkomt wetenschappers voor ATMP Supply Chain Conference

Het Isala-gebouw op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel was op 8 februari de plek waar experts uit cel-en-gentechnologie uit gans Europa elkaar troffen voor de tweede ATMP Supply Chain Conference. ATMP staat voor de nieuwe generatie gepersonaliseerde medicijnen. De uitdagingen bij de productie en het transport hiervan vormden de hoofdmoot van dit congres.

Alle troeven van het Isala-gebouw kwamen die donderdag samen: de makkelijke bereikbaarheid tussen Antwerpen en Brussel wegens de nabijheid van de A12 en de E19, de ruime parking op het Wetenschapspark, de brasserieruimte waar de tientallen bezoekers plaats konden nemen, de op de eerste etage gelegen conferentiezalen en last but not least de industriële keuken voor de cateraar van dienst.

Na een gemeenschappelijke voormiddag in de brasserieruimte en een korte lunch bestaande uit een walkingdinner kozen de deelnemers in de namiddag voor een eigen invulling. Terwijl de ene groep deelnemers in de brasserieruimte bleef voor een nieuw gesprekspanel, verplaatste de andere groep congresbezoekers zich naar de eerste verdieping. In onze Franklin-conferentiezaal ging een afzonderlijk seminarie door. Zowel de Franklin als de aanpalende Rosalind zijn beiden standaard uitgerust met state of the art beeldschermen. Beide zalen kunnen in een mum van tijd worden omgevormd tot een grote zaal.

Een netwerkreceptie met afsluitend walkingdinner vormde het sluitstuk van de congresdag. De cateraar van dienst kon de compleet uitgeruste industriële keuken helemaal gebruiken voor het bereiden van diverse warme gerechten.

De terracottakleurige Isala-building, vernoemd naar Isala Van Diest (1842-1916), België’s eerste vrouwelijke arts, is sinds begin 2023 up and running. Verschillende scale-upbedrijven uit de lifesciencessector en opleidingscentrum ViTalent zijn in het gebouw gevestigd. Isala is onderdeel van het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen is beheerder, eigenaar en initiatiefnemer van de site.

Geïnteresseerd om ook uw event door te laten gaan in Isala? Aarzel niet ons te contacteren en te informeren naar onze voorwaarden.

Foto’s www.lawrenceschoonbroodt.be

Eventlocatie in een groene oase geschikt voor zakelijke events zoals opleidingen, vergaderingen en presentaties – Isala-gebouw op het Wetenschapspark Uantwerpen

Shares

Pin It on Pinterest