All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Jetset Events organiseerde een geweldig bedrijfsevent voor AZ Monica

Throwback naar een geweldig bedrijfsevent van AZ Monica. De lieftallige creaturen zorgden zoals steeds voor een hartelijke verwelkoming met een glaasje bubbels, namen selfies met de gasten en deelden doorheen de avond tal van party gadgets uit.

Pure verwennerij van begin tot einde door ons huiscateraar en hospitality team. Comesta brengt streetfood naar een next level door een combo van pure ingrediënten, afkruiding én presentatie. After all.. de liefde van onze gasten gaat door de maag.

En dan.. party! De muziek ging crescendo en de beentjes kwamen losser. Level 6 gaf een knaloptreden en er was haast geen leeg plekje op de dansvloer te bespeuren. Enorme dank aan AZ Monica voor het vertrouwen en de fijne samenwerking jaar na jaar.

Bij deze case heeft Jetset Events, AZ Monica volledig ontzorgd van A tot Z. Wie op zoek is naar een professionele eventpartner of naar een unieke locatie voor een volgend evenement, kan contact opnemen met Jetset Events via www.jetsetevents.be of bellen naar +32 3 318 37 30.

Event organisator België – Jetset Events

Shares

Pin It on Pinterest