All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Keek jij ook naar de BEA Awards via livestreaming? – Citymesh

EEN EVENEMENT VOOR DE EVENEMENTENSECTOR

De Nekkerhal in Mechelen stond op 1 december helemaal in het teken van de evenementensector. Dan vonden namelijk de BEA Awards (Belgian Event Awards) plaats. Jaarlijks worden indrukwekkende live-evenementen met deze ceremonie in de bloemetjes gezet. Vorig jaar konden de BEA Awards vanwege de toenmalige coronamaatregelen niet doorgaan, waardoor de categorieën tijdens deze editie worden opgesplitst in twee periodes, namelijk 2019-2020 en 2020-2021. Het was ook mogelijk om de cases die aan bod kwamen thuis te volgen via livestreaming.

Wat de uitreiking zo bijzonder maakt? Ze wordt georganiseerd vóór en dóór de evenementensector. De tagline, ‘The Roaring 2020’s’, gaf al meteen de ambitieuze insteek aan. De evenementensector kreeg tijdens de coronapandemie vele klappen te verwerken door de maatregelen, maar deze ceremonie toonde aan dat evenementen nog steeds veilig kunnen doorgaan, zonder in te boeten aan kwaliteit en creativiteit. In de ochtend en vroege namiddag stonden de presentaties en jurering van de finalisten op het programma. ’s Avonds vond een receptie plaats.

STREAMING VAN DE CASES

Citymesh werkt als specialist in draadloze netwerken nauw samen met verschillende bedrijven in de evenementensector die aanwezig waren op de BEA Awards. Een klant van Citymesh viel tijdens de uitreiking in de prijzen: CityCubes kreeg een gouden BEA in de categorie B2C 2019-2020 voor hun Smile Safari, een pop-upexpo met instagrammable fotodecors.

De connectiviteitsoplossingen van Citymesh mochten natuurlijk ook niet ontbreken op de BEA Awards zelf. Er werden drie vaste internetlijnen geïnstalleerd, waarmee livestreaming op het evenement mogelijk werd gemaakt. Zo konden geïnteresseerden de presentatie van de cases ook op afstand volgen. De Nekkerhal, de locatie van de BEA Awards, is overigens geen onbekende voor Citymesh. Hier voorziet het bedrijf namelijk ook al Free WiFi.

Draadloze connectiviteit voor succesvolle evenementen – Citymesh

Shares

Pin It on Pinterest