All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

La Butte aux Bois | Het intrigerende decor voor “The Couple Next Door”

La Butte aux Bois, het 5 sterren superior hotelresort in Lanaken, is verheugd aan te kondigen dat het onderdeel geworden is van de locaties voor de nieuwe internationale thriller serie “The Couple Next Door”. De serie die geproduceerd is door het Belgische productiehuis Happy Duck Films voor Channel 4 en Starz, zal te zien zijn op VTM3 en VTM GO. Het verhaal, geschreven door David Allison en geregisseerd door Dries Vos, belooft de kijkers mee te slepen in een wereld van spanning en mysterie.

The Couple Next Door

De serie volgt het leven van twee koppels die naast elkaar wonen in een ogenschijnlijk rustige buurt, maar al snel blijkt dat er duistere geheimen schuilgaan achter gesloten deuren. Met een intrigerende mix van mysterie, romantiek en spanning, neemt “The Couple Next Door” kijkers mee op een onvoorspelbare reis vol verrassende wendingen.

Channel 4 is een toonaangevende Britse televisiezender die bekend staat om zijn gedurfde en innovatieve program- mering. Met een reputatie voor het produceren van hoogwaardige content die zowel entertainend als intellectueel uitdagend is, is Channel 4 een bron van baanbrekende series, documentaires en films die kijkers over de hele wereld aanspreekt.

Internationale cast

“The Couple Next Door” bevat een internationale cast van wereldberoemde acteurs, waaronder Sam Heughan, bekend van onder andere “Outlander” en “Midsomer Murders”; Alfred Enoch, bekend van onder andere “How to Get Away with Murder”; Eleanor Tomlinson, actrice en model, bekend van onder andere “Alice in Wonderland”; en Jessica De Gouw, bekend van onder andere “Dracula” en “Arrow”.

La Butte aux Bois

Gelegen in het hart van het pittoreske Lanaken, biedt het 5 sterren superior hotelresort La Butte aux Bois een oase van rust. Het domein, dat dit jaar haar 100-jarig bestaan viert, straalt met haar rijke geschiedenis een unieke charme uit.

Tijdens de opnames van aflevering 3 werden bar Papillon, het Shiseido Institute en het Manoir getransformeerd tot een intieme wereld vol intrige, waarin de levens van de personages zich ontvouwden te midden van de weelderige omgeving. De artistieke en gedetailleerde aanpak van het productieteam, in harmonie met het toegewijde perso- neel, leidde tot een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via info@labutteauxbois.be

Unieke vergaderlocatie Lanaken – La Butte aux Bois

 

Shares

Pin It on Pinterest