Let’s meet at The Dominican!

Zin in een zomers event? Op zoek naar een stijlvolle locatie?

Ontdek The Dominican, en geniet nu een uniek prijsvoordeel: boek jouw event voor juli of augustus en geniet een volle dag aan halve dagtarief! The Dominican maakt deel uit van Design Hotels en is de bestemming bij uitstek voor de liefhebbers van verfijning en elegantie in Brussel. Dit luxehotel bevindt zich in het hart van de hoofdstad, achter het Munttheater, vlakbij de Grote Markt.

De combinatie van originele elementen die bewaard zijn gebleven enerzijds en de moderne inrichting door gerenommeerde architecten anderzijds benadert de perfectie. The Dominican beschikt over 150 stijlvolle kamers en 3 multifunctionele conferentiezalen. De binnenplaats met het restaurant “Grand Lounge” en de “Lounge Bar” bieden een warme gastvrijheid.

The Dominican is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het hotel is een voormalig Dominicanenklooster en was de residentie van de grote Franse schilder Jacques-Louis David, die in 1825 overleed in Brussel. De combinatie van originele elementen die bewaard zijn gebleven enerzijds en de moderne inrichting door gerenommeerde architecten anderzijds benadert de perfectie.

The Dominican beschikt over 150 stijlvolle kamers en 3 multifunctionele conferentiezalen. De binnenplaats met het restaurant “Grand Lounge” en de “Lounge Bar” bieden een warme gastvrijheid.

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47470-meeting-rooms-hotel-met-stijlvolle-seminariezalen–the-dominican.html

Shares

Pin It on Pinterest