All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Live vanuit Brussel: het grote Eurovision Debate 2024

Naar aanleiding van de Europese verkiezingen van 9 juni werd in het Europees Parlement het Eurovision Debate gehouden, een live uitgezonden debat tussen de belangrijkste kandidaten voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. Meteen weer een sterk staaltje eventvernuft van onze BESA members!

In de aanloop naar de Europese verkiezingen was het Europees Parlement in Brussel het theater voor het grote Eurovision Debate 2024 met de belangrijkste kandidaten voor het voorzitterschap van de Europese Commissie, gepresenteerd door VRT journaliste Annelies Beck en haar Tsjechische collega Martin Řezníček. Het debat werd op 23 mei in meerdere talen in heel Europa live uitgezonden.

Het evenement was weer een knap staaltje van samenwerking tussen verschillende eventbedrijven, waaronder natuurlijk ook weer een heleboel BESA-leden: ACEG  (technische keuringen), Ampli Audiovisuals (geluid en licht), DB Video (cameracaptatie), On Site Group (hekwerk), Stageco  (podia en stellingen),  TCF (playout regie schermen),  The Powershop (generatoren en klimatisatie), Trimex (technische productie).

Het is uiteraard nog niet gedaan! Ondertussen wordt verdergebouwd aan de setting voor de live uitzending van 9 juni, de dag van de Europese verkiezingen zelf.

Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

Groepering evenementen leveranciers – BESA

Shares

Pin It on Pinterest