All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Mathieu van Welden, een nieuwe sales invloed aan Crowne Plaza Antwerp

Wie is Mathieu Van Welden:

Mathieu Van Welden is een doorgewinterde professional in de MICE-wereld, heeft onlangs zijn intrede gedaan bij het Crowne Plaza Antwerpen. Met zijn aanwezigheid in het hotel en zijn passie voor hospitality belooft zijn intrede een frisse wind te brengen aan het team.

Waar kwam je passie voor hospitality vandaan?

Al van jongs af aan ben ik omringd door de wereld van horeca. Mijn pad leidde me daarom al gauw naar de hotelschool in het middelbaar en vervolgens naar hotelmanagement. Hoewel mijn oorspronkelijke doel was om een eigen restaurant te openen, ontdekte ik tijdens mijn verschillende hotel stages dat de hotel microbe onweerstaanbaar was.

Wat maakt Crowne Plaza Antwerpen speciaal in jouw ogen?

Crowne Plaza Antwerpen, als een van de grootste hotels in Vlaanderen, en heeft voor mij een speciale betekenis. Gelegen aan de rand van de stad, naast Antwerp Expo, biedt het hotel niet alleen uitstekende faciliteiten zoals een royaal zwembad, fitnessruimte, sauna en stoombad, maar ook onlangs gerenoveerde kamers die een prachtige toevoeging zijn aan de al indrukwekkende locatie. De ambitie van het hotel om duurzaam bij te dragen aan de samenleving is iets waar ik mee in geloof.

Wat maakt de uitdaging bij CPA zo interessant voor Mathieu?

De recente renovaties van vergaderzalen op het 16e verdieping en het laatste deel van de kamers illustreren de vastberadenheid van Crowne Plaza Antwerpen om uit te blinken in de MICE-wereld. Telkens wanneer ik uit het raam kijkt op de 16e verdieping, ben ik verwonderd door de unieke uitstraling van het hotel, dat volgens hem echt opvalt in de sector.

Mijn doel is om Crowne Plaza Antwerpen “top of mind” te maken, zowel voor één op één vergaderingen, grotere meetings als voor internationale congressen. Ik denk dat de inspanningen van de stad Antwerpen en het congresbureau ACB om de stad als bestemming te promoten ook een enorme meerwaarde zijn. Met een ervaren team van professionals, voel ik een positieve dynamiek in het team en streven we ernaar om Crowne Plaza op de kaart te zetten als dé locatie voor vergaderingen en evenementen.

Voor alle vragen met betrekking tot meetings en events bij Crowne Plaza kunnen geïnteresseerden contact opnemen via meeting@cpantwerp.com.

4 Sterren Conferentiehotel Antwerpen – Crowne Plaza Antwerpen

Shares

Pin It on Pinterest