All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Meet in Mechelen, het congresbureau van de stad, heeft 2019 afgesloten met een heel positief jaarrapport

Meer en meer bedrijven en organisaties vinden de weg naar Mechelen om er meetings, teambuildings of congressen te organiseren.

“Congrestoerisme zit in Mechelen duidelijk in de lift. In 2019 noteerden we maar liefst een stijging van 31% qua aanvragen ten opzichte van 2018 en we sloten af met 268 dossiers. Deze aanvragen komen hoofdzakelijk uit België (91%) en voor een klein deeltje uit het buitenland (9%), vooral uit Nederland”, zegt Kurt Callaert van Meet in Mechelen. “Onze centrale ligging, het prachtige stadsbeeld, de charme van de gastvrije Mechelaar en onze uitstekende faciliteiten brengen Mechelen met succes op de MICE-radar.”

Steeds meer en meer bedrijven en organisaties contacteren congresbureau Meet in Mechelen, dat hen graag verder helpt in hun zoektocht naar een geschikte vergaderlocatie, toffe teambuilding, lekker restaurant en goed hotel. En zoals steeds krijg je van hen advies op maat. Volledig gratis!

Noteer alvast dinsdagavond 4 februari in jullie agenda want dan nodigt Meet in Mechelen event- en  meetingplanners uit om een paar nieuwe hotspots in Mechelen te ontdekken.

https://www.eventonline.be/detail/congresbureau-in-mechelen-meet-in-mechelen/

Shares

Pin It on Pinterest