All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Meet in Mechelen, het congresbureau van de stad, viert tienjarig bestaan

Meet in Mechelen, het toonaangevende congresbureau van de stad, heeft op donderdag 21 maart 2024 bijna 200 gasten samengebracht om het bereiken van een belangrijke mijlpaal te vieren: het tienjarig bestaan van de organisatie. Onder de aanwezigen bevonden zich trouwe klanten, gedreven partners en andere belanghebbenden die hebben bijgedragen aan het succes van Meet in Mechelen gedurende het afgelopen decennium.

Sinds de oprichting in 2014 heeft Meet in Mechelen een cruciale rol gespeeld in het bevorderen van zakelijk toerisme en het aantrekken van nationale en internationale congressen, conferenties en evenementen naar Mechelen. Met een diepgaande kennis van de stad en haar omgeving hebben de medewerkers van Meet in Mechelen zich gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven en organisatoren die ondersteuning nodig hebben bij het organiseren van evenementen in Mechelen. Bovendien wordt deze dienstverlening gratis aangeboden.

De centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid, historische charme, moderne voorzieningen en diverse vergaderlocaties maken Mechelen tot een aantrekkelijke bestemming voor zakelijk toerisme. Ondanks de uitdagingen van de afgelopen jaren, met name als gevolg van de wereldwijde pandemie, heeft Meet in Mechelen een gestage groei gezien in het aantal aanvragen voor zakelijke bijeenkomsten. De organisatie heeft met succes gebruik gemaakt van de digitale mogelijkheden, maar erkent tegelijkertijd dat de persoonlijke beleving en betrokkenheid bij evenementen in Mechelen ongeëvenaard zijn.

Met een indrukwekkende database van meer dan 4000 tevreden klanten, variërend van kleine tot grote bedrijven en non-profitorganisaties, heeft Meet in Mechelen een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in de evenementenindustrie. Enkele hoogtepunten uit het verleden zijn onder meer het Europees associatiecongres van Worldchefs, de prestigieuze uitreiking van de BEA’s (Belgian Event Awards) en unieke evenementen zoals een pop-up DJ-set op de Sint-Romboutstoren.

De toekomst van Mechelen ziet er rooskleurig uit, met opwindende nieuwe projecten in het vooruitzicht, zoals de opening van de Predikherenkerk en de ontwikkeling van een ultramodern congrescentrum. Meet in Mechelen blijft zich inzetten om van Mechelen dé ultieme setting te maken voor onvergetelijke evenementen.

Event- en meetingplanners worden aangemoedigd om de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Mechelen te ervaren en van hun volgende evenement een memorabele ervaring te maken die gasten nog lang bij zal blijven.

Voor meer informatie, bezoek www.meetinmechelen.be of neem contact op via meetinmechelen@mechelen.be.

Congresbureau in Mechelen – Meet in Mechelen

Shares

Pin It on Pinterest