All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Meet in Mechelen krijgt nieuw kantoor

Met de heropening van het historische Schepenhuis krijgt Mechelen vanaf zondag 9 september een Toerismehuis om u tegen te zeggen.

Meet in Mechelen en de collega’s van Visit Mechelen verhuizen begin september naar het oudste stadhuis van de Dijlestad. “Dit wordt het mooiste Toerismehuis van Vlaanderen. Zo’n huis pal in de stad en in dit symbolische gebouw, dat is een statement van formaat”, zegt Björn Siffer, schepen van Toerisme.

In het gebouw dat helemaal opnieuw werd ingericht, zijn naast een publieksvriendelijke balie, ook vier thema- en belevingseilanden ondergebracht.

Aan de eilanden maken toeristen kennis met het verhaal van de stad in al haar facetten: over het Bourgondische en Habsburgse verleden, over Mechels vakmanschap, over de sterke band met mensenrechten en over de dingen die je absoluut moet gezien hebben. “Je krijgt een voorsmaakje van de top tien van onze attracties. De bezoeker die de ziel van Mechelen wil leren kennen, moet langs deze vier inspirerende eilanden passeren”, vertelt Siffer.

Het nieuwe Toerismehuis is vrij toegankelijk tijdens de Open Monumentendag op zondag 9 september van 12 tot 17.30u.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

https://www.eventonline.be/detail/congresbureau-in-mechelen-meet-in-mechelen/

Shares

Pin It on Pinterest