All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Meeting in het Steen: een magische winter in Antwerpen

Terwijl het einde van het jaar snel nadert, nodigen we je uit om een meeting in het Steen te organiseren. Met diverse vergaderruimtes, een bijzondere sfeer en een toplocatie heeft het Steen alles in huis voor een magische wintermeeting in Antwerpen. 

Sluit het jaar feestelijk af met Winter in Antwerpen

December is niet alleen een tijd voor kerstinkopen, gezelligheid en vakantie, het is ook de ideale periode om terug te kijken op het afgelopen jaar. Met een meeting in het Steen combineer je het beste van beide werelden. Met vergaderruimtes zoals een boardroom, een loungeruimte en zelfs een cruiseterminal is het de perfecte plek om mensen samen te brengen voor een jaarevaluatie. En na die succesvolle vergadering vind je in de gezellige binnenstad tal van mogelijkheden om het jaar gezellig en feestelijk af te sluiten.

Winter in Antwerpen: Beleef de winter op 7 betoverende pleinen

Hef de glazen in de loungeruimte van het Steen

Is er een betere tijd om plannen te smeden dan het begin van het nieuwe jaar? Samen vooruit kijken, doelen stellen, strategieën bespreken… De loungeruimte van The Antwerp Story biedt de perfecte setting voor een inspirerende nieuwjaarsreceptie. Op het buitenterras geniet je van een frisse neus en een adembenemend uitzicht over de Schelde, Linkeroever en de binnenstad.

Ontdek meer over de loungeruimte met buitenterras

Teambuilding, aangename pauzes en culinaire avonturen

Heb je nood aan een pauze tijdens je meeting? Of wil je je vergadering combineren met een leuke teambuildingactiviteit? In de buurt van het Steen zijn er tal van mogelijkheden. Een Smikkel smakkelwandeling, een rondleiding in het Havenhuis of een brouwerijbezoek, het kan allemaal in Antwerpen. Sluit je dag af met een winterse avond in een gezellig restaurant of een typisch bruin café.

Vind je activiteit op Experience Antwerp

Sfeer en gezelligheid in de winterbar 

Na het succes van de zomerbar in het Steen, verwelkomt Bar Offline nu ook de winter met een winterbar. Deze gezellige plek biedt de ideale pauze tijdens je vergadering, want zoals de naam het aangeeft, zijn je smartphones en laptops hier niet welkom. Bestel een heerlijk warm drankje en geniet van échte gesprekken in een sfeervolle winterse setting. Wil je iets speciaals organiseren buiten de openingsuren? Contacteer Bar Offline gerust, ze staan open voor al je bijzondere verzoeken.

Laatste kans: bezoek Krasse Koppen

De toptentoonstelling Krasse Koppen in het KMSKA moet je gezien hebben. Je ontdekt er hoe kunstenaars als Peter Paul Rubens, Rembrandt en Johannes Vermeer karaktervolle ‘koppen’ schilderden. Het resultaat zijn verbluffende, kleine werkjes die je verbeelding op hol doen slaan. De expo loopt nog tot 21 januari, dus perfect te combineren met een nieuwjaarsmeeting in het Steen.

Krasse Koppen

Winterse cultuurtips

Tijdens de koude wintermaanden is niets zo hartverwarmend als een gezellig stadsbezoek. Deze winter valt er in Antwerpen heel wat te ontdekken, van Vlaamse topstukken in het MAS tot verrassende dialogen tussen historische en hedendaagse meesters in Museum Mayer van den Bergh.

Ontdek de beste winterse cultuurtips

Het Steen in Antwerpen biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvol en leuk evenement in de winter. Zin gekregen? Ontdek alle vergader- en eventruimtes en faciliteiten op onze website.

Wil je meteen de mogelijkheden bespreken en een offerte aanvragen? Mail ons op Bert.Kuypers@antwerpen.be. We kijken ernaar uit je snel te verwelkomen.

Vergaderen in een historisch kasteel in Antwerpen centrum – Het Steen

 

Shares

Pin It on Pinterest