De perfecte regio voor uw personeelsfeest – MeetingKempen

De Basis: duurzaam bedrijven – en conferentiecentrum in het groen

Kamp C verwelkomt ondernemers graag in het duurzaam bedrijven- en conferentiecentrum de Basis in Westerlo. De Basis bevindt zich op het provinciaal domein Kamp C en beschikt over 6 vergaderzalen, een auditorium en cafetaria.

Heb je een zaal nodig in het hartje van de Kempen? Dan ben je bij het congrescentrum de Basis aan het juiste adres.

In het congrescentrum kunnen bedrijven en organisaties vergaderingen, seminaries, incentives en productpresentaties organiseren in een duurzaam kader. Wifi, elektriciteitsvoorziening en een beamer zijn steeds inbegrepen in de prijs.

Je kan ook kantoorruimtes huren. Ben je op zoek naar deelgenoten in de sector voor een goede babbel? Of naar partners met kennis van de bouw- en energiesector? Dan ben je in ons bedrijvencentrum op de juiste plaats. Naast het uitbouwen van je (startende) onderneming, bieden onze ruimten de kans om ook anderen te ontmoeten voor een inspirerend gesprek.

Bovendien kan je genieten van onze cateringservice. Met deze full-option formule heb je het volledige plaatje!

Vat de koe bij de horens en beleef ’t pure wei-gevoel.

’t Pure wei-gevoel is een volledig origineel ontwikkeld concept (en uniek in zijn soort) van teambuilding voor bedrijven, instellingen, verenigingen en families, waarbij de plattelandsbeleving (’t pure wei-gevoel) de rode draad vormt.

Grappig, competitief en actief spel. Hierbij spelen afhankelijk van de opdracht, andere bekwaamheden grote of kleine rol: tactiek, kracht, durf, inzicht, behendigheid en teamwork. Ongeacht jong of minderjong, man of vrouw, sportief of minder sportief. Bij elk spel zijn er rustige en actieve rollen.

Zoek je een teambuilding met duurzaam resultaat, kies dan voor SJH Teaming. De teamcoaches zorgen met de juist begeleiding ervoor dat jou medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Heldere doelen worden gesteld, profielen van medewerkers en team worden in kaart gebracht en vervolgens ga je aan de slag in open lucht. Resultaten die achteraf ook op de werkvloer merkt.

UGC Cinema’s: meer passie, meer emotie

Exclusieve avant-premières
Een absolute blockbuster uit Holllywood, de nieuwste Vlaamse topfilm of de gedoodverfde winnaar bij de volgende Oscaruitreiking. Bovendien weken vóór de officiële release.
Ga voor een vip-sfeer tijdens je evenement en nodig je gasten uit op een avant-première in het gerenoveerde UGC Turnhout.

Glamour met de glimlach
Persconferentie, personeelsfeest, ontbijtvergadering of symposium: de grootste cinema van de Kempen biedt een ruime waaier aan vergaderformules.
Bovendien zorgt partner Kuzina voor een gastronomische beleving in een eigentijdse setting.

Een laatste troef vormt het hartelijke personeel, dat – trouw aan de Kempense traditie – jou en je gasten met de glimlach welkom heet.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op onze website
Of neem rechtstreeks contact op met Bert Hermans via 014 43 03 54 of bhermans@ugc.be.

  Zilvermeer: voor een geslaagde teambuilding of meeting in een groen kader

  Zilvermeer heeft ruime ervaring met het organiseren van events. Verspreid over het domein bieden we verschillende zaaltjes aan voor vergaderingen of om je gezelschap meer privé te ontvangen.

  Dé specialiteit van Zilvermeer is outdoor sport. Je kiest uit een gamma van minigolf tot een mix van rappel, big swing en via ferrata. Waterratten kunnen op de grote watersportvijver leren zeilen, kajakken en surfen. Bestaat jouw groep uit durvers? Laat hen dan genieten van een adembenemend uitzicht terwijl ze 1 km lang en 16 m hoog door de boomtoppen van het Zilvermeer zoeven. Er is een parcours op ieder zijn niveau. Liever iets op de begane grond, probeer dan zeker het doel te raken tijdens het boogschieten!

  Tot slot beschikt ons domein over verschillende verblijfsformules, van een eenvoudige kampeerplaats tot een knus ingerichte blokhut of vakantiewoning.

  Fans van avontuur en outdoor sport vinden in het Zilvermeer het perfecte decor voor een geweldige teambuilding of een vergadering in het groen!

  Het Zilvermeer biedt een totaalpakket, op maat uitgewerkt voor uw groep!

  Shares

  Pin It on Pinterest