All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

#Micellorca23: de ‘Sundrenched’ Editie

#Micellorca23 staat al een tijdje in de geschiedenisboeken. Ons basiskamp voor deze fietstocht was het prachtige St. Regis Mardavall Mallorca resort. Het St. Regis Mardavall Mallorca Resort ligt op de mooiste plek van het eiland, op slechts 15 minuten van het stadscentrum van Palma de Mallorca en op 20 minuten van het vliegveld. Het biedt een luxueuze ervaring van topniveau en de perfecte omgeving voor gedenkwaardige evenementen.

Locatie, locatie, locatie … we kunnen het niet genoeg benadrukken. De keuze van je locatie is wat in onze sector een evenement maakt of breekt! En dit geldt ook voor #Micellorca sinds de start in 2017 … Het kiezen van de perfecte locatie is altijd onze focus geweest bij elke editie. St. Regis Mardavall Mallorca Resort was geen uitzondering!

Prachtige accommodatie

De 125 gastenkamers en suites zijn verdeeld over vier terracotta-gekleurde gebouwen en zijn in 2018 gerenoveerd. Ze hebben allemaal een groot privéterras en een verleidelijk uitzicht. De Grand Deluxe kamers zijn ingericht met handgemaakte meubels en met hun 48 vierkante meter en uitzicht op de tuin of de zee nodigen deze kamers gasten uit om te ontspannen en tot rust te komen. De Junior Suites hebben heerlijk ruime kamers van 52 vierkante meter, met een terras dat privétoegang biedt tot de prachtig aangelegde tuinen van het hotel of een adembenemend uitzicht op zee.

Dineren

Dineren in het hotel staat gelijk aan nippen van een glas van de beste vintage wijn op een terras met uitzicht op de pracht van de zee, terwijl gerechten van wereldklasse met onberispelijke gratie worden geserveerd in een werkelijk unieke ambiance die exclusief is voor dit luxueuze toevluchtsoord. De delicate, subtiele en exquise keuken van chef-kok Miguel Navarro floreert in de nieuwe omgeving van het onlangs gerenoveerde restaurant met Michelinster. Es Fum heeft duidelijke lijnen op een hoog niveau, een selectie van stoffen, meubels en natuurlijke materialen en opent zich naar de zee met een ruim terras. De St. Regis Bar, onlangs gerenoveerd, is stijlvol en toch informeel, gedistingeerd maar uitnodigend. De open ruimte heeft directe toegang tot een prachtig terras. Terra Restaurant serveert de hele dag door voortreffelijke creaties met de nadruk op delicaat bereide lokale producten van hoge kwaliteit.

Vergaderingen en evenementen

Er is geen groter en prestigieuzer adres voor het organiseren van evenementen op Mallorca dan het St. Regis Mardavall. Of het nu groot of klein, zakelijk of sociaal is, het toegewijde en gepassioneerde team van het hotel kan een gedenkwaardige dag creëren die zeker nog lang zal nazinderen. De royale Ponent Ballroom biedt de perfecte omgeving voor intieme evenementen of grote zakelijke en sociale vieringen en kan naadloos worden omgetoverd tot één grote of vier kleinere afzonderlijke zalen. De zalen hebben een capaciteit van maximaal 200 gasten en zijn ontworpen met deuren van vloer tot plafond waardoor natuurlijk daglicht ongehinderd kan binnenvallen. Met natuurlijk daglicht en toegang tot het grote terras is de Boardroom perfect voor kleinschalige vergaderingen, uitgerust met de nieuwste technologie voor videoconferenties en live streaming. Drie identieke kleine ruimten voor onderbrekingen – Gussi, Llaut en Xabec – met een flexibele opstelling voor maximaal acht personen elk, maken het aanbod voor vergaderingen en evenementen compleet, op slechts een loopafstand van de lobby.

Vrije tijd

Het nieuwe zwembad van St. Regis Mardavall Mallorca Resort is de beste plek om te ontspannen en tot rust te komen terwijl u geniet van de zon van Mallorca en het verleidelijke uitzicht op de Middellandse Zee.

Bovendien biedt het hotel een ontelbaar aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. De innovatieve Arabella Spa is de belangrijkste zintuiglijke bestemming van het resort, bekend om zijn holistische filosofie en visionair Chinees medisch centrum. De 11 behandelkamers, jacuzzi, droge sauna, Egyptisch pekelbad, hydropool, jet shows en ijsgrot zijn toegankelijk voor elke gast. Bovendien is het fitnesscentrum in het Arabella Spa centrum 24/7 toegankelijk.

Een droom voor elke golfliefhebber, het resort biedt op korte afstand toegang tot niet minder dan vier verschillende golfbanen. Golf Son Muntaner, Golf Son Vida, Golf Son Quint en Son Quint Golf Pitch + Putt zullen de handicap van elke golfer uitdagen.

Mar

Laten we ‘Mar’ niet vergeten, de nieuwe Sea Club. De perfecte locatie aan de promenade en de geweldige terrassen met uitzicht op zee zijn overdag een populaire plek, maar Mar opent ook zijn deuren voor exquise diners. Het is de nieuwe culinaire hotspot voor bewoners en hotelgasten. Mar is niet alleen een plek om heerlijke gerechten te delen – een samensmelting van Latijns-Amerikaanse en mediterrane gastronomie – maar ook om memorabele momenten te creëren, d.w.z. de perfecte plek voor elke gelegenheid.

Droomlocatie

Het is duidelijk dat het St. Regis in Mardavall een droomlocatie is, het enige resort op het eiland dat aan een baai ligt. Bovendien is General Manager Stijn Oyen een van mijn fietsmaatjes op het eiland. Dankzij Stijn en zijn geweldige team was ook deze editie van Micellorca weer een succes.

Onnodig te zeggen dat we als rocksterren werden ontvangen! De ondergrondse garage was omgetoverd tot een ware fietswerkplaats, waar elke ochtend de volgauto en de fietsen klaar werden gezet, inclusief benodigdheden voor onderweg.

#Micellorca kon alleen een succes worden als alle parameters perfect waren. En dat waren ze, mede dankzij de dagelijkse inspanningen van het geweldige team van het St. Regis.

Las but not least, deze editie werd bekroond met veel zonneschijn … say no more …

In 2024 is er voorlopig geen editie van #Micellorca, maar in 2025 gaan we iets heel bijzonders organiseren. Dus, stay tuned … en blijf rijden!

Shares

Pin It on Pinterest