#micepedition22: de inschrijvingen lopen binnen!

In februari 2020 trokken we met een aantal dapperen op expeditie naar het Hoge Noorden, de ondertussen haast legendarische #micepedition20. Deze uitdaging bleek een unieke ervaring voor alle deelnemers. Niet alleen hebben we in Lapland de koude getrotseerd, maar zijn we tevens fysiek diep gegaan, volledig buiten onze comfortzone. De euforie was dan ook groot bij aankomst in het base camp.

Na de expeditie werden er onmiddellijk plannen gesmeed om #micepedition21 te organiseren. Helaas was dit in 2021 niet mogelijk door de welgekende reden. Niet getreurd echter, want in 2022 gaat er opnieuw een #micepedition door!

De expeditie in 2022 zal naar Groenland gaan! Deze keer leggen we de lat nog wat hoger. In Groenland zullen we rondtrekken met een (zware) rugzak en tent. Elke dag stappen we zo’n 15km. Deze expeditie gaat fysiek sowieso een grote uitdaging zijn, maar mentaal zullen we nog dieper moeten gaan. We vertrekken in september, in Groenland is het dan al berekoud. Ben jij fysiek in orde en kan je mentaal diep gaan? Dan ben jij wel een geschikte deelnemer!

Groenland is een uniek stukje van de wereld. We gaan natuur ontdekken die je nog nooit zal gezien hebben. We lopen langs waterlijnen waar de walvissen komen piepen. Er zijn beren, wolven en nog vele andere wilde dieren om te spotten, maar gelukkig hebben zij meer bang van ons dan wij van hen. Kortom, #micepedition22 wordt een once in a lifetime experience!

Getriggerd?

Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Vertrek mee op 3 september tot en met 13 september. Als je twijfelt, zal je waarschijnlijk te laat zijn.

Wil je meer weten, stuur mij dan een mail via olivier@eventonline.be -> DOEN!

Shares

Pin It on Pinterest