MoJuice zoekt creatieve, gastvrije duizendpoot

MoJuice is op zoek naar een gastvrije duizendpoot om zijn of haar schouders te zetten onder de merken ‘Foto Lama’ en ‘The Interactive Hub.’

‘Foto Lama’ is een vintage photobooth agency dat niet alleen sexy photobooths voor events aanbiedt, maar ook toffe foto-activaties op poten zet. Bij Foto Lama verzorg je het contact met de klant en zorg je dat de activatie vlekkeloos verloopt. Je bent hét aanspreekpunt dat vlot, communicatief vragen beantwoordt, en de installatie van de photobooths op locatie kan verzorgen.

‘The Interactive Hub’ is een straffe eventlocatie in Leuven. Als jij ervoor kiest om het team te komen versterken, dan wordt jij onze nieuwe host. Je zorgt ervoor dat de locatie helemaal aangekleed werd naar de wensen van de klant. Je hebt affiniteit met de horeca, en weet hoe je je gasten perfect moet cateren.  Je verzorgt dit steeds tot in de puntjes, en zorgt voor een warm, professioneel onthaal. Je hebt oog voor detail en zorgt dat de klant zich steeds 100% thuis voelt.

Maar, is dit wel iets voor jou?

  • Je hebt een sterk gevoel voor hospitality.
  • Je hebt oog voor detail en zet graag de puntjes op de ‘i.’
  • Je bent open, vriendelijk én communicatief
  • Je bent vlot ter taal in het Nederlands, Frans en Engels
  • Je legt de focus op de klant, en je zet alles in het werk om ervoor te zorgen dat die client experience vlekkeloos verloopt.

MoJuice biedt een competitief verloningspakket dat in onderling overleg wordt ingevuld.

Interesse om aan de slag te gaan in een jong bedrijf met een dynamische bedrijfscultuur en een boeiende mix van competenties?

Stuur je CV met korte motivatie naar jobs@mojuice.com

www.mojuice.com
www.theinteractivehub.be
www.fotolama.be

Shares

Pin It on Pinterest