All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Molenhoftalks ontvangt topper Daan De Wever

Zoals de traditie het intussen voorschrijft, werd het op 21 februari weer een zeer geslaagd evenement van Molenhof Talks in Villa Molenhof te Roosdaal. Ze hadden immers opnieuw een ‘bekende’ ondernemer te gast en niet de eerste, de beste. Wel Daan De Wever, topman van technologie- en telecomspeler Dstny.

Daan De Wever vertelde zonder verbloemen over het ongebruikelijke begin van Dstny. Het initiatief kwam van zijn broer Samuel die toen 15 lentes jong was. Oudere broer Daan stapte zonder goed te snappen waarover het ging en welk marktpotentieel er eigenlijk was mee in het avontuur. Daan was in het begin letterlijk de chauffeur van dienst.

De CEO van Dstny is ook niet te beroerd om toe te geven dat het in de eerste jaren enkele keren kantje-boord is geweest en dat het bedrijf eens virtueel failliet was. Met het nodige geluk, maar vooral met veel lef en branie werden de moeilijke openingsjaren overwonnen en werd de basis gelegd voor een bijzonder forse groei de jaren nadien. Dstny is als Europese topper in
cloudtelecom momenteel bezig met het veroveren van de Amerikaanse markt en dit met de (financiële) steun van een van de grootste Europese durfkapitaalfondsen, zijn de APAX Partners.

Daan De Wever ging ook in detail in over het hoe en het waarom van de wielersponsoring van de Lotto-ploeg. Haaks staand op wat het de meeste Belgen betaamt, bekijkt Dstny de wielersport objectief en nuchter als een puur zakelijke beslissing hetgeen de toekomstige beslissingen zeker zal beïnvloeden.

De zeer talrijk aanwezigen konden tijdens het netwerken met walking dinner van gedachten wisselen over een aantal uitspraken van de charmante vlotte gastspreker, Daan De Wever. Een waardige en vooral lekkere afsluiter van een bijzonder geslaagde en inspirerende avond.

Op donderdag 24 april 2024 ontvangt Molenhof Talks Philippe Gijsels (Chief Strategy Officer – BNP Paribas Fortis) die komt praten over zijn recent uitgegeven boek met Koen de Leus, “De Nieuwe Wereldeconomie”. Hoe investeren in tijden van superinflatie, hyperinnovatie en klimaattransitie.

Schrijf u alvast in via de website
www.molenhoftalks.be

Bijzonder domein voor professionele ontmoetingen in Vlaams Brabant – Villa Molenhof

 

Shares

Pin It on Pinterest