All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

My Gusto Catering: Een roze festijn voor de zintuigen in Kunst aan de Stroom!

In december werd My Gusto uitgedaagd om op de prachtige locatie Kunst aan de Stroom een volledig roze walking diner te verzorgen!

De briefing van evenementenkantoor Zanzibar was duidelijk: werk een creatief cateringvoorstel uit met als thema Barbie! Hier ging My Gusto maar al te graag mee aan de slag!

Een schitterende samenwerking!

Een avond vol Barbie glamour, met de juiste decoratie touches én een volledig in thema uitgewerkte roze catering was het resultaat van een schitterende samenwerking tussen de prachtige locatie Kunst aan de Stroom, My Gusto catering & Zanzibar!

Een bijzonder personeelsevenement in het thema van Barbie werd een ware feestelijke beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld werden!

Een Roze festijn voor de zintuigen: de creatieve cateringinvulling

Het Barbie-thema drong door in elk gerecht, de gasten werden ondergedompeld in een smaakvolle en visuele ervaring.

Bij de ontvangst werden de gasten verwelkomd met een kleurrijk assortiment aan tafelhapjes. Roze popcorn, roze kaasdip met toast en roze kroepoek, zetten de toon voor dit culinaire avontuur.

De walking diner bracht een elegant assortiment van acht hapjes, elk gepresenteerd met oog voor detail en esthetiek.

Een vegan sushi met rode biet en wasabi kaviaar, gepresenteerd op ijsblokjes met bloemen was alvast een mooie intro.

Ook het bekende hoorntje van gerookte zalmmousse mocht niet ontbreken en bood de nodige verfijning en kleur.

Barbie-proof was zeker ook het bladerdeegkoekje met een mousse van geitenkaas & frambozen, afgewerkt met eetbare bloemen, niet alleen smaakvol, maar ook visueel verbluffend!

In hoofdgerecht vonden ze de Pink Burger terug, sappig rundsvlees overgoten met smeltende kaas in een, u raadt het al, roze bun! Een Must-try voor de gasten!

Het dessert was uiteraard ook volledig in thema met een assortiment mini donuts, gevuld met een aardbeiencoulis!

Ook de dranken waren in thema

Bij het ontvangstmoment werden de gasten getrakteerd op een kleurrijke cocktailervaring met de Raspecco cocktail. Een verfrissende mix met roos-paars-witte bloemen zorgde voor een visueel en smaakvol hoogtepunt. Een heerlijke mocktail van roze pompelmoes was het niet-alcoholisch alternatief! Liever een sprankelende bubbel? Ook Cava Rosé was voorzien!

Een waar feest!

Het Barbie geïnspireerd personeelsfeest werd een culinaire reis en een feest voor alle zintuigen, smaak en presentatie gingen hand in hand om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Kunst aan de Stroom, met zijn moderne architectuur en prachtige vormgeving, vormde het perfecte decor voor deze unieke Barbie-ervaring. Vanaf het welkomstmoment tot het laatste dansje, speelde de locatie een onmisbare rol in het creëren van een sfeer die rechtstreeks uit een Barbie-droom leek te komen.

De creatieve invulling van evenementenbureau Zanzibar en hun algehele uitstekende coördinatie zorgde ervoor dat elke gast met een tevreden blik kon terugkijken op dit magisch evenement!

Benieuwd naar meer? Bezoek de website voor alle details mygusto.be

Creatieve catering en traiteur op maat – My Gusto

Shares

Pin It on Pinterest