All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

My Gusto mocht de catering verzorgen voor de Servantes Awards in De Filatuur te Aalst!

Op donderdag 26 oktober 2023 werden de veelgeprezen Servantes Award uitgereikt in de betoverende setting van De Filatuur te Aalst.

In de wereld van lokale besturen schuilen vaak ongeziene helden – de ‘local civil servants’ die dag in, dag uit werken aan het welzijn van hun gemeenschap. De Servantes Award, een eerbetoon aan uitmuntendheid, is de perfecte gelegenheid om deze toegewijde medewerkers te erkennen en te vieren.

Een avondvullend programma!

De avond begint met een warm welkom, waar gasten de gelegenheid krijgen om zich te mengen en de verwachtingen voor de avond te koesteren. Het welkomstwoord opent de ceremonie, gevolgd door een inspirerende keynote door Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van Unizo, dan volgt een boeiend panelgesprek met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de Awards!

Culinaire verwennerij bij My Gusto!

Na de officiële ceremonie wordt het tijd om te ontspannen en te genieten van een voortreffelijk walking dinner.

Een uitgelezen kans voor de aanwezigen om informeel te netwerken, ervaringen te delen en nieuwe connecties te smeden in een ontspannen sfeer.

Het is een avond waarin de smaakpapillen worden verwend en gastronomisch genot hand in hand gaan met de feestelijke sfeer. My Gusto Catering zorgde voor gevarieerde receptiehapjes met onder meer een Hoorntje met Gerookte Zalm Mousse & Bieslook. Het walking diner omvatte heerlijke gebalanceerde gerechten zoals Kabeljauw met Gebrande bloemkool en een risotto met Boschampignons en pecorino. Tot slot werd er in een heerlijke desserten buffet voorzien.

Wat nog meer?

My Gusto Catering stond ook in voor de volledige aankleding van de zaal, alle meubilair, decoratie, planten tot de rode loper toe.

De klant was laaiend enthousiast, de gasten genoten en keerden tevreden huiswaarts!

@MyGustoCatering @servantesbv

Creatieve catering en traiteur op maat – My Gusto

Shares

Pin It on Pinterest