All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Nieuwe mijlpaal voor To The Point Events: CEO Bart Koninckx benoemt Reinhilde Degros en Robin Paesen tot medevennoten

Evenementenbureau To The Point Events uit Hasselt verwelkomt twee nieuwe partners in de hoogste regionen van het bedrijf. Reinhilde Degros en Robin Paesen, al geruime tijd actief als senior projectmanagers binnen het bedrijf, treden toe als aandeelhouders, samen met Bart Koninckx.

De sfeer was goed op de beurs Festivak in Mechelen, want evenementenbureau To The Point Events mocht er voor de vijfde keer op rij een Certificate of Excellence in ontvangst nemen. Te midden van de euforie had oprichter en CEO Bart Koninckx nog een vreugdevolle aankondiging voor twee van zijn naaste medewerkers: zij mogen mede-eigenaar worden van het evenementenbureau. Reinhilde Degros en Robin Paesen, al geruime tijd de drijvende krachten achter het bedrijf, treden toe tot het hoogste management als aandeelhouders.

Koninckx toonde zich in de eerste plaats bijzonder opgetogen over het behalen van het kwaliteitslabel. “Voor ons hele team is dit een prachtige erkenning voor het fantastische werk dat ze de afgelopen maanden hebben verricht, en heel bijzonder omdat de waardering direct van onze klanten komt. Vorig jaar wisten we onze omzet te verdubbelen, en toch slaagde het team erin om alle projecten met topkwaliteit af te leveren. Dat is een fenomenale prestatie waar ik hen zeer dankbaar voor ben.”

En het werpt vruchten af… “Om de kracht en continuïteit van ons sterk groeiende schip te verzekeren, heb ik besloten om 2 senior projectmanagers deel te laten uitmaken van het kapitaal,” aldus de CEO. “De afgelopen jaren zijn Reinhilde Degros en Robin Paesen intensief voorbereid op een grotere rol binnen onze organisatie. Vandaag zijn ze er helemaal klaar voor. Als hun grootste supporter vond ik het hoog tijd om hen te belonen voor hun tomeloze inzet om onze klanten gelukkig te maken. Ook de andere teamleden worden beloond voor het harde werk en het resultaat, want ons succes blijft natuurlijk een teaminspanning.”

Dit betekent niet dat Koninckx zelf een stap terugzet. “Met de nieuwe vennoten zijn we gewapend voor de toekomst in de bijzondere sector die de evenementenwereld toch is. Ik blijf me richten op strategie en business development en maak meer tijd vrij voor mijn rol als ‘mystery guest’, die het reilen en zeilen van onze projecten in de gaten houdt. Zo blijft mijn werk mijn hobby,” besluit hij lachend.

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events

Shares

Pin It on Pinterest