Ode aan de mode: Nieuwe, ecologische verantwoorde hotspot in ‘t stad! – FLI HOSPITALITY MANAGEMENT

Op vrijdag 19 november opende Mercure Antwerp City Centre het volledig gerenoveerde hotel met haar 128 kamers, 4 meetingzalen voor events tot 100 personen en haar gloednieuw restaurant Lunet. Mercure gebruikte ‘de Antwerpse Zes’ als bron van inspiratie voor het hotel. Van aankomst tot vertrek staat een verblijf volledig in het teken van deze ontwerpers en de modegeschiedenis van Antwerpen. De gangen lijken op catwalks en de kamers voelen als de loge van een model. Geen nieuwe hotspot zonder feest: De opening werd feestelijk gevierd! Genodigden kregen een rondleiding door het hotel en voelden zich als het ware een model voor één dag.

Niet alleen fashion lovers, maar ook foodies onder de indruk

Gasten laten zich niet alleen onderdompelen in de fashion wereld, maar genieten ook van alle comfort en culinaire hoogstandjes, geïnspireerd door de natuur. Het gloednieuwe restaurant Lunet biedt een moderne en seizoensgebonden keuken, vol Mediterraanse en Aziatische accenten, creatieve wendingen, ontdekkingen en verrassingen.

Lokaal, natuur en passie

Voor de locals en Antwerpse stadsliefhebbers: Lunet gebruikt drie drijvende krachten om de driehoekige vorm van het Stadspark in hun restaurant te brengen: Lokaal, natuur en passie. Ze werken alleen met verse producten om zo een ​​minimale voetafdruk en afval achter te laten. Dit alles op een geweldige locatie, met de modebuurt, het centraal station én het stadspark op een steenworp. Kortom, een duurzame, nieuwe hotspot in de Antwerpse koekenstad!

Last but not least: Dit evenement vond plaats op vrijdag 19 november en voldeed aan de Covid Safe Ticket vereisten.

? Met dank aan deze premium partners:
@VrankenPommeryBenelux @gimberdrink @rondiplomatico
@damienpaulgal.com @ThePerfectServeAgency @cremeriegermaine Hamilton Hotel Partners, Hamilton Hotel Investors, FLI Hospitality Management, Stapelbroek GmbH, Accor, Pyramid Hotel Group

https://www.eventonline.be/detail/hotel-met-vergaderzaal-in-antwerpen-mercure-antwerp-city-centre/

Shares

Pin It on Pinterest