All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Ontdek de Antwerpse evenementenwereld tijdens Familiarity Day

De BEA-sfeer zal dit jaar niet enkel in Antwerp Expo en Kinepolis Antwerpen hangen, maar ook in hele regio Antwerpen. JADA events heeft 15 november immers uitgeroepen tot een echte Familiarity Day, waarbij alle bedrijven die events en entertainment in Antwerpen naar een hoger niveau tillen, in de kijker komen te staan.

Overdag zetten tientallen locaties en bedrijven de deuren open voor het publiek. Overal valt er iets te beleven: rondleidingen, demonstraties, proeverijen… Een greep uit het aanbod: Chocolate Nation verwent zijn bezoekers met Belgische chocoladeproevertjes. Battoo / Grace Kelly pakt uit met twee uitzonderlijk rondvaarten van een uur in de haven van Antwerpen.

In de eventlocatie Antwerp Engineering Company (AEC) wordt de nieuwe lijn van OPTIONS voorgesteld, die je bovendien kunt winnen voor 20 personen. In KMSKA en in La Riva krijgen de gasten een hapje en een drankje van J&M Catering. En ook bij venues Jacques, Dock3 en Belroy’s wordt er een speciale beleving voorzien.

Het is echt wel de moeite om op 15 november een dagje naar Antwerpen af te zakken. Meer details over deze bijzondere ontdekkingsdag vind je via de website www.familiarityday.be.

 

Shares

Pin It on Pinterest