All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Ontdek de Hidden Gems van Cascais – midnightcoffee

Duik in de charme van de Portugese Riviera met midnightcoffee, en ontdek het hart van Cascais. Tijdens een onvergetelijke drie-daagse off-site genoten meer dan 230 gasten van een exclusieve ervaring die hun verwachtingen overtrof.

Luxe Accomodatie en Culinaire Verwennerij

Verblijf in een schitterend vijfsterrenhotel omringd door een oase van rust en met een adembenemend uitzicht op de golfbaan. Op slechts een paar kilometer van het bruisende Lissabon, verscholen tussen uitgestrekte stranden en adembenemende bergen beleefden de deelnemers culinaire hoogtepunten op unieke locaties. Denk aan een magische avond tussen de wijnvaten en diners met panoramische uitzichten bij een idyllisch lake house, elke maaltijd was een ware sensatie voor de zintuigen.

Actie en Avontuur

Naast gastronomisch genot werden de deelnemers uitgedaagd met diverse avontuurlijke activiteiten. Van hiken en fietsen tot een opwindende jeep-rit, er was voor ieder wat wils. De off-site werd groots afgesloten met een privétour door Lissabon, waar de geschiedenis tot leven komt terwijl men de smalle, charmante straten van Alfama verkent.

Energized en Geïnspireerd

Na deze onvergetelijke ervaring zijn alle 230 gasten weer volledig opgeladen en bruisen ze van energie en inspiratie, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De Kracht van Incentives

Deze reis was meer dan alleen een beloning; het was een kans voor teambuilding, gezamenlijke groei en het vieren van successen – groot én klein.  De kracht van zulke incentives ligt in het versterken van banden en het inspireren van je team.

Pick a Date & Have a Date!

Benieuwd hoe jouw bedrijf kan profiteren van zo’n onvergetelijke incentive? Get in touch en ontdek hoe midnightcoffee een op maat gemaakte ervaring voor jullie kan creëren! Neem contact op met detail-guru Nadine via nadine@midnightcoffee.be of bel haar op: +32 (0)478 812 533

Creatief evenementenbureau – midnightcoffee

Shares

Pin It on Pinterest