All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Ontdek de unieke eventlocaties van PXL-NeXT in het bruisende hart van Hasselt!

Op zoek naar de perfecte plek voor jouw volgende congres, evenement, vergadering of brainstormsessie? Zoek niet verder! PXL-NeXT biedt een ongeëvenaarde ervaring met hun centrale ligging, gratis parkeergelegenheid en een scala aan dynamische en comfortabele zalen die baden in natuurlijk daglicht.

Waarom kiezen voor PXL-NeXT?

🌟 De zalen zijn uitgerust met state-of-the-art faciliteiten en bieden een breed scala aan mogelijkheden die je nodig hebt voor een vlekkeloos event.

🌟 Geniet van toegewijde logistieke ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw gasten.

🌟 Ontdek een overvloed aan cateringopties om de smaakpapillen van jouw gasten te verwennen.

Maar dat is nog niet alles! PXL-NeXT heeft enkele pareltjes die je nergens anders vindt:

🔥 ‘De Dialoog’: een exclusieve zaal gelegen op de 12e verdieping met open bar en keuken, biedt een adembenemend panoramisch uitzicht dat jouw gasten zeker zal inspireren en waar zij in alle intimiteit kunnen vergaderen of een kook- of cocktailworkshop organiseren.

🔥 Ontspan in de zomerzaal ‘Het Paviljoen’ met eigen terras en grasveld, perfect voor buitenactiviteiten zoals een BBQ of een teambuilding terwijl je geniet van het zonnetje en jouw evenement in stijl viert.

Wacht niet langer en maak jouw evenement onvergetelijk! Neem vandaag nog contact op via events@pxl-next.be voor meer informatie en boek jouw plekje in de spotlight. 🌟 # PXLNeXT #EventVenue #Hasselt #UniekeLocaties #SfeervolEvenement.

Multifunctioneel centrum voor levenslang leren, meetings en events in Hasselt – PXL-NeXT

Shares

Pin It on Pinterest