Ontdek DOCK 3 en de mogelijkheden van catering voor uw onvergetelijk event te Antwerpen!

Food is cultuur, herinnering, betekenis, kunst, emotie en veel meer… Catering is daarom een enorm belangrijk onderdeel van elk evenement. Ze presenteren 3 concepten die u doen watertanden…

Food stations

Het is een trendy alternatief voor de traditionele catering op evenementen. Met een selectie van verschillende keukens op één event zullen uw gasten urenlang tevreden zijn. Denk aan streetfood, little italy of liever healthy and tasty? Explore the world in one day!

Live cooking food stations

De Food Stations zijn eigenlijk hippe foodtrucks, maar dan zonder motor. Daarnaast kunnen uw gasten ook nog meegenieten van een live cooking experience met extra showelementen om het geheel nog meer dynamiek te geven. Concepten als Belgian Classics, The Carvery en Wanderlust doen de smaakpapillen trillen.

Walk-to-you dinner / seated dinner

Bij een walk-to-you dinner serveren ze 4 gerechtjes uit naar uw gasten waarbij ze gebruik maken van stijlvolle hoge statafels. Al de gerechten zijn op een comfortabele manier makkelijk staand te eten, en vertellen een verhaal doorheen het hele menu. Als u een seated dinner verkiest, serveren ze vooraf bij het aperitief al 2 fingerfood gerechtjes naar keuze uit, gevolgd door een driegangenmenu dat ze aan tafel uitserveren.

Download de brochure

Unieke eventlocatie in Antwerpen – DOCK 3

Shares

Pin It on Pinterest