All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Ontdek Thor Central en Thor Park: een erfgoedlocatie met een verhaal van gisteren en morgen

Thor Central belevingstour

Thor Central deed voormalig dienst als hoofdgebouw van de mijnsite in Waterschei. Vandaag is het gebouw gerenoveerd, zonder afbreuk te doen aan het majestueuze en impressionante karakter van de voormalige mijnsite. Met de belevingstour ontdek je op eigen houtje de leukste weetjes over het gebouw, de site & het dagdaaglijkse leven van Waterschei mijn.

Steenmannetjeswandeling

Deze wandelroute start achter Thor Central vanaf de passerelle. Je herkent het startpunt van de route gemakkelijk aan de grote steenreus bij het wandelbord. Tijdens je wandeling kan je de Steenmannetjes spotten. Ze zijn je gids en wijzen je de kortste weg naar de top van de mijnterril op Thor Park. Eénmaal boven word je getrakteerd op een adembenemend zicht op het indrukwekkende mijnterrein en het voetbalstadion van KRC Genk. Draag ook jouw steentje bij en maak zelf een Steenmannetje!

Sitetocht Thor Park: verken site met gids

Thor, een technologiepark van 93 ha groot, biedt onderdak aan innovatieve ondernemingen en organisaties, aan denkers en doeners. Hier zie je Genk als de technologiestad van de toekomst. Samen met een gids verken je de site en snuif je de sfeer op van energie, innovatie en ondernemerschap.

Meer info: www.visitgenk.be

Zakelijke bijeenkomsten op Thor Central: zij volgen alle geldende maatregelen op

Op de website vind je niet enkel een overzicht van onze corona-capaciteiten maar ook de corona-maatregelen die zij voor je troffen om veilig je activiteit te organiseren.

https://www.eventonline.be/detail/locatie-voor-personeelsfeesten-in-genk-thor-central/

 

Shares

Pin It on Pinterest