All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Op zoek naar een nieuwe overnachtingsplaats in Antwerpen?

A-STAY ligt vlak naast het Centraal Station van Antwerpen en heeft 190 kamers. Het hotel heeft goede verbindingen en is gemakkelijk te bereiken voor uw toekomstige zakenreis.

Het hotel focust op wat echt belangrijk is: een selfservicebar die 24/7 open is, een gedeelde werkplek en een rustige binnentuin. De kamers zijn uitgerust met supersnelle wifi, comfortabele bedden en een regendouche.

Het hotel hecht veel belang aan beleving voor zijn klanten en doet dit door de keuze te geven tussen een snel ontbijt of een uitgebreid ontbijtbuffet, de aanwezigheid van een foodwall die 24/7 open is en een receptie die dag en nacht klaarstaat om u te helpen. Ons zakelijk pakket bevat talrijke voordelen voor onze zakenreizigers.

Zakelijk verblijven bij A-STAY.

Op zoek naar de ideale plek voor een kerstevenement?

A-STAY Antwerpen is de nieuwkomer in de stad. Met de stadstuin, volledig overdekt en verwarmd, biedt het hotel zijn klanten het gevoel van een privékersttuin.

De Christmas Garden opent zijn deuren op 1 december! Het is een perfecte locatie voor uw kerst-‘Afterworks’, nieuwjaarsvoornemens en een magische plek om uw bedrijfsevenement te organiseren!

De Urban Garden is het hele jaar geopend voor allerlei evenementen zoals informele bijeenkomsten of sociale evenementen, maar tijdens de kerstperiode is de Christmas Garden extra gezellig bij A-STAY. De klanten kunnen de tuin naar eigen wens aanpassen met lichtjes, muziek en het hotel kan enkele geweldige culinaire partners voorstellen. Meer informatie over Kerst bij A-STAY vindt u in de brochure.

Bekijk onze brochure

Wil je A-STAY bezoeken?

Kunt u niet wachten en bent u nieuwsgierig naar het hotel, dan kan u A-STAY alvast ontdekken via een virtueel 360°-bezoek. Bovendien is alle informatie die u nodig heeft voor toekomstige groepen of evenementen online beschikbaar op de website van A-STAY.

Bekijk onze website

Hotel met modern design, centrale locatie, 24/7 self-service foodwall, ideaal voor kleine zakelijke bijeenkomsten – A-STAY Antwerpen

Shares

Pin It on Pinterest