All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Op zoek naar een prachtige landelijke setting voor jouw bedrijfsevenement? – Waerboom

Hoe klinkt een scala aan flexibele zalen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften als organisator, een uitmuntende service en voortreffelijke catering geïnspireerd op de traditionele Franse-Belgische keuken?
Als muziek in de oren?
Dan heten wij je van harte welkom bij Waerboom!

SALONS & HOTEL WAERBOOM
­
Bij Salons & Hotel Waerboom zijn de zalen geschikt voor uiteenlopende bedrijfsevenementen: van congressen tot productpresentaties, van zakenlunches tot exposities. Of je nu je personeel wilt belonen met een spetterend personeelsfeest of je klanten wilt verrassen met een perfect georganiseerde gala-avond, bij Salons & Hotel Waerboom zijn de mogelijkheden eindeloos.

UNIEKE LOCATIE EN IDEALE LIGGING
­
De unieke locatie en ideale ligging, op slechts 5 minuten van de Europese hoofdstad, in een landelijke groene omgeving, maken deze site zo bijzonder. Deze parel in het hart van het Pajottenland is dan ook de perfecte plek bij mooi weer. De tuinen en terrassen zorgen ervoor dat je de drukte van de dag even kunt vergeten en zijn ideaal voor iedereen die even verademing opzoekt.

AUTHENTIEK EN CHARMANT BUSINESSHOTEL
­
En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt Hotel & Salons Waerboom ook over een authentiek en charmant businesshotel. Met 45 kamers is het mogelijk om residentiële seminaries te organiseren, perfect voor meerdaagse trainingen en teambuildingactiviteiten.

Feestzaal omgeving Brussel – Waerboom

Shares

Pin It on Pinterest

Ultieme congresstad Zurich: na inspanning ook ontspanning!