All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Over ons

WELKOM BIJ MICE MAGAZINE!

 

Mice Magazine is een digitaal magazine voor en door de event sector in België. Na Eventonline in 2005 en Venues Online in 2015, richtten Erik Wood & Olivier Wauters in 2015 Mice Magazine op als extra mediakanaal.

Dit online magazine is the place to be om alles te weten te komen van de event sector in België.

Mice Magazine is een belangrijk communicatiekanaal geworden voor en door event professionals. Het is als bedrijf, dé manier om te tonen wat je bedrijf in petto heeft en om potentiële klanten te inspireren om hun volgende event met of bij jou te organiseren.

Online marketing is het belangrijkste wat er is voor een bedrijf. En daar zijn Eventonline, Venues Online en Mice Magazine een belangrijk schakelpunt voor bedrijven die zich willen positioneren in MICE sector.

Eventonline is al jaren dé online evenementengids voor de organisatie van bedrijfs- en privéfeesten. De meest complete website om de juiste partners te vinden voor je volgende evenement.

Venues Online is de meest complete online ‘venue locator’ in België. Hier vind je ‘the best of’ alle meeting-, congres- en eventlocaties. Uitsluitend voor B2B, compact opgezet, maar met verrassend veel info.

Wens je meer informatie over adverteren op Mice Magazine, Eventonline en Venues Online? Contacteer ons vrijblijvend.

 

ERIK WOOD

CEO

OLIVIER WAUTERS

Executive Director

MISHA SYTSKO

Content Manager

NATALIE TEMPELERS 

Admin & Sales

Heeft u ook interessant nieuws?

Wil je ook gebruik maken van Mice Magazine?

Onze redactie staat klaar om je content gratis te verspreiden.

Klik op de knop hieronder om te weten te komen hoe je het mag aanleveren.

Pin It on Pinterest