All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Park Inn by Radisson Hasselt opent in de Belgische “hoofdstad van de smaak”

De Carlson Rezidor Hotelgroep opent deze maand haar tweede Park Inn by Radisson hotel in België in 2017. Thuishaven voor dit nieuwe hotel is Hasselt, de “Hoofdstad van de smaak”. Het hotel is gelegen in een torengebouw in het hart van het Hasseltse stadcentrum, aanpalend aan het Radisson Blu Hotel, Hasselt.
“Dit is ons tweede hotel in Hasselt en ons zesde hotel in België. De opening zorgt werkelijk voor een groot momentum voor de keten en haar aanwezigheid in België en West-Europa” zegt Richard Moore, Area Vice President, VK, Ierland & West-Europa van de Rezidor Hotel Group.
Het hotel maakt deel uit van een groot multifunctioneel project met winkels, woongelegenheid en kantoorruimte. Deel uitmakend van het enige hoogbouwcomplex in de stad kan het hotel uitpakken met fantastische uitzichten en een geweldige ligging voor zowel zaken als vrije tijd reizigers.
Om een hapje te eten kunnen gasten terecht in de Live-Inn Room waar je in een cosy setting de hele dag kunt genieten van verse, gezonde gerechten en drankjes. Bovendien is er ook een lobby bar met gemeenschappelijke hoge tafels en stoelen met hoge rug ondersteuning. Als bijkomende n flexibele dineeroptie kunnen gasten gebruik maken van de traditionele roomservice of de “call and collect service”.

De kamers beschikken over moderne faciliteiten zoals gratis supersnelle Wi-Fi en een flat-screen LCD televisie. Aangrenzende kamers en toegankelijke kamers zijn beschikbaar op aanvraag.
Het hotel biedt een fitness center aan van 60m. zodat gasten fit en gezond kunnen blijven terwijl ze op reis zijn. Bovendien kunnen de gasten ook genieten van het 1800 m. grote fitness center en health club met zwembad en sauna van het Hasseltse Radisson Blu Hotel dat zich slecht op enkele stappen wandelen bevindt.
Ook voor het organiseren van Meeting & Events deelt het Park Inn by Radisson Hasselt de faciliteiten met haar zusterhotel, het Radisson Blu Hotel, Hasselt. Een overdekte wandelgang verbindt beide hotels zodat de gasten van het Park Inn by Radisson gebruik kunnen maken van de 10 vergaderzalen van het Radisson Blu. Al deze zalen zijn uitgerust met modern audiovisueel materiaal en gratis High Speed WiFi. De grootste vergaderzaal kan tot 200 gasten ontvangen.

“Wij zijn opgetogen dat we de partner kunnen zijn van een wereldwijde leider in de hospitality sector zoals de Carlson Rezidor Hotel Group en dat we samen het tweede hotel in de stad kunnen openen” zegt Ghislain Lenaers van GL Hospitality, de eigenaar van het hotel. “De TT-torens bieden het grootste aantal hotelkamers in de provincie Limburg in combinatie met een uitgebreid aantal vergaderfaciliteiten en hospitality standaarden die behoren tot de beste ter wereld.”
Frédérique Meertens, General Manager van het Park Inn by Radisson Hasselt, zegt, “ Mijn team en ik zijn zeer trots dat we het Park Inn by Radisson – een hotelketen uit het middensegment dat kleur toevoegt aan het leven – naar Hasselt kunnen brengen. Wij kijken ernaar uit om een frisse, energieke en kleurrijke hospitality ervaring te kunnen leveren aan onze gasten.”
Meer informatie vindt u op www.parkinn.com/hotel-hasselt

Shares

Pin It on Pinterest