All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Pink Ducks on Tour @ Handelsbeurs

Kris Wauters (Clouseau) geeft concert aan 20.000 bijzondere fans

Tijdens eens concert in de Antwerpse Handelsbeurs had Kris Wauters wel heel bijzondere fans: 20.000 roze eendjes maakten er vol ongeduld hun opwachting. Met dit concert willen de artiest en de organisatie Think Pink Europe aandacht vragen voor de strijd tegen borstkanker.

Op 13 december gaat de eerste Europese Pink Duck Race door op een geheime locatie in Vlaanderen. Alle 20.000 gaan dan te water en racen zo snel mogelijk naar de finish. De wedstrijd kan online gevolgd worden op de facebookpagina van Think Pink Europe vanaf 17.00 u. Iedereen kan een eendje adopteren voor 5 Euro. Bovendien wint het eerste eendje dat over de finish gaat een rosé gouden eendje dat bezet is met diamanten.

Met het optreden wil Kris Wauters ook een moment van hoop uitdrukken voor de culturele wereld. “Volgend jaar komen er oplossingen via het vaccin en straks kunnen we weer samen genieten van muziek en cultuur. Even volhouden. Want er zijn ook mensen die nu ook nog eens strijden tegen kanker, en het momenteel nog moeilijker hebben. En die verdienen extra aandacht en steun.”

Alle info op www.pinkduckrace.com

Historische eventlocatie in Antwerpen – Handelsbeurs

 

Shares

Pin It on Pinterest