All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Populair teambuilding concept gaat naar Nederland – FarmFun

… en brengt boer en burger dichter bij elkaar

FarmFun, de specialist in teamevents op de boerenbuiten, opent hiermee zijn achtste belevenisboerderij en de eerste in Nederland. Vanaf eind augustus kunnen mensen in Nederland, specifiek in Velp (Noord-Brabant), ook onbezorgd de boer op met koe-llega’s en vrienden.  Aan het hoofd van deze locatie staat de familie van Thiel, met Chief Executive Farmers Marijn en Pascal, en hun partners Esther en Lieke. “Binnenkort verwelkomen we bedrijven, verenigingen en vrienden die het kuddegevoel willen versterken bij ons op de boerderij!”

Koe-mmuniceren en koe-nnecteren. Dat zijn de sleutelwoorden bij FarmFun. Bij FarmFun beleven kuddes koe-llega’s en/of vrienden een mix van denken en doen tijdens de Farm Games en Farm Expert Games, om zo de teamgeest te versterken. De setting voor deze teambuildingactiviteiten bevindt zich op het erf, in de stallen met koeien en op de weides rondom de melkveebedrijven.

Een logische stap
De nieuwe uitbaters, Marijn en Pascal van Thiel, vertellen hoe zij Chief Executive Farmers zijn geworden: “Toen Patrick Weltjens, medeoprichter van FarmFun, bij ons kwam aankloppen, hoefden we niet lang na te denken om de stap te zetten. We stellen ons melkveebedrijf namelijk al geruime tijd open voor burgers en studiegroepen. Als zichtstal bieden we bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de ligboxenstal. Vooral fietsers maken hier veel gebruik van en werpen even snel een blik. Daarnaast is Esther betrokken bij klasseboeren, waar basisschoolkinderen een rondleiding krijgen en van alles te weten komen over de boerderij.” “FarmFun is trouwens ontstaan door het organiseren van kinderfeestjes en is daarna verder uitgegroeid tot de teambuildingactiviteiten zoals we ze nu kennen,” vult Patrick aan.

Een brug tussen boer en burger
“De landbouw komt de laatste tijd minder positief in het nieuws vanwege de stikstofproblematiek. Wij wilden iets doen om burgers kennis te laten maken met de boerderij en zo de kloof tussen boer en burger te verkleinen”, aldus Marijn. “Na een bezoek aan een FarmFun-boerderij in België groeide ons enthousiasme. Natuurlijk hadden we ook vragen over wat er allemaal bij komt kijken, want het werk op de boerderij gaat gewoon door. Uiteindelijk hebben we de sprong gewaagd en besloten om ervoor te gaan met z’n vieren.” Binnenkort openen ze dus hun staldeuren voor het publiek.

Ruimte voor Enthousiasme
“Op al onze FarmFun-vestigingen wordt de kar voortgetrokken door ambitieuze boeren en boerinnen, ook wel bekend als Chief Executive Farmers. Samen met hun spelbegeleiders streven zij ernaar om de teamgeest te versterken en elke deelnemer, van de sportieveling tot het eerder rustige type, een onvergetelijke dag te bezorgen. Bij onze teambuildings staan fun, enthousiasme en koe-mpetitie centraal. Bovendien zijn we nog steeds op zoek naar melkveehouders die hun activiteiten willen uitbreiden, en dit zowel in Vlaanderen als in Nederland,” besluit Patrick.

Originele teambuildingactiviteiten voor bedrijven om de kuddegeest te versterken – Farmfun

Shares

Pin It on Pinterest