Poweron.live – Het ideale platform om mensen samen te brengen Eventronics

Na twee jaar online bijeenkomen zijn we gewend zijn geraakt aan de vele ‘digitale voordelen’. Fysieke evenementen zijn terug van weggeweest en ze zijn ook klaar voor een technologische update! De toekomst van hybride events is veelbelovend… tenminste als je het juiste digitale platform kiest!

Een event platform als virtuele ontmoetingsplek

De grootste uitdaging van hybride events ligt erin om ook de online deelnemers betrokken en geboeid te houden. Het digitale platform speelt daarin een cruciale rol: het moet zowel gebruiksvriendelijk als veelzijdig zijn én tools bevatten die engagement stimuleren.

Poweron.live is ontwikkeld door professionals met jarenlange ervaring in de event technologie. Het is verbazend eenvoudig in gebruik, met toch verschillende opties om deelnemers te entertainen. Van een simpele one-way-streaming tot een groot complex evenement.

5 redenen om voor Poweron.live te kiezen

MAATWERK

Het Poweron.live platform is volledig personaliseerbaar: de look & feel wordt aangepast aan de juiste huisstijl en afhankelijk van het event kunnen verschillende opties worden geïntegreerd: verschillende virtuele vergaderzalen, een online photobooth of live Q&A sessies.

MAKKELIJK

Perfect voor beginners en volledig dummy-proof. Het platform garandeert een gebruiksvriendelijke ervaring van check-in tot check-out. Intuïtieve navigatie, makkelijk te vinden tools en een doodsimpele inlogprocedure.

INTERACTIEF

Een event is pas geslaagd als het publiek zich betrokken voelt. Met verschillende indrukwekkende features, zoals live Q&A sessies, real-time polling, word clouds en private chatrooms, blijven alle deelnemers langdurig geboeid.

ONLINE PHOTOBOOTH

Een foto is meer waard dan duizend woorden. Met de photobooth kunnen deelnemers hun foto’s makkelijk delen op de live-feed van het platform.

ON-DEMAND INHOUD

Verras je publiek met net dat tikkeltje meer. Zolang het platform openblijft, kunnen deelnemers inloggen om presentaties te herbekijken of informatie opnieuw op te zoeken.

Technologische ondersteuning van hybride evenementen – Eventronics

Shares

Pin It on Pinterest