Een buitengewone locatie voor in het hart van Brussel – Autoworld

U bent op zoek naar een indrukwekkende en originele locatie voor uw evenement.
Wij stellen u een buitengewone locatie voor in het hart van Brussel in één van de exclusieve hallen van het Jubelpark, één van de pronkstukken van ons architecturaal erfgoed.
Autoworld Brussels, een plaats waar meer dan 250 voertuigen van verschillende origine getuigen van de verbazingwekkende ontwikkeling van de auto binnen een tijdspanne van meer dan een eeuw.
Een locatie die steeds vernieuwend is en die bruist van energie.
Het museum viert dit jaar zijn 30
ste verjaardag en is zeker niet blijven stilstaan in de tijd. De afgelopen vijf jaar werden tal van renovaties uitgevoerd waardoor het prachtige historische gebouw opnieuw volledig actueel is.

Naast de museumfaciliteiten stelt Autoworld heel wat ruimte ter beschikking voor grote en kleine evenementen. Van management meeting tot grote conferentie, van kleinschalig diner tot 1000 personen en dit zowel zittend als staand. Het museum biedt u voor elke gelegenheid een geschikte ruimte. Het prachtige decor van de permanente collectie, aangevuld met tal van grote en kleine exposities, vormen een aangenaam kader van elk event.

De Mezzanine

De Mezzanine is met haar 1800m², de grootste ruimte en biedt bovendien een prachtig zicht op het museum. Met haar hoge plafonds en uitgebreide technische voorzieningen biedt deze ruimte tal van mogelijkheden voor beurzen, presentaties of diners.

Blue Boulevard

Wenst u een cocktail of diner te organiseren centraal in het museum? Dan kan je kiezen voor de Blue Boulevard. Deze prachtige brede laan van 650m² is dé geschikte plaats voor recepties of diners en is bovendien uitgerust met een groot scherm en alle technische voorzieningen.

Meeting Centre

“Het Meeting Centre, bestaande uit 2 ruime conferentiezalen: de Minerva zaal en de Mahy zaal, zijn uiterst geschikt voor presentaties. Beide zalen werden recent onderworpen aan een opfrisbeurt met aangepast technisch materiaal, nieuwe verlichting en nieuwe vloer. Verbonden aan de zalen is een aangename open ruimte, de Febiac Plaats. Tevens de ideale ruimte voor een cateringmoment met zicht op het museum.

Tot slot biedt Autoworld een vergaderzaal aan, de Meeting Room. Deze is volledig uitgerust voor vergaderingen tot 20 personen.

Classic Lounge

De prachtige Classic Lounge met veel daglicht en panoramisch zicht op de collectie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden: recepties, persconferenties, diners en vergaderingen. Deze zaal beschikt bovendien over een privéterras.

De zalen worden telkens voorzien met een basisopstelling van technische materiaal zoals licht, geluid, microfoons, … en kan bovendien naar wens worden uitgebreid in samenwerking met onze vaste technische partner GSP2.

Wat catering betreft heeft Autoworld voor u reeds een voorstudie gemaakt. U heeft de keuze uit 4 kwalitatieve partners die u allen zullen verbazen met hun kookkunst en uiterst professioneel personeel en dit in stijl naar keuze.

Uw wagen parkeren vlak voor de deur, is geen enkel probleem. De grote en gratis publieke parking op de Esplanade voor de ingang van het gebouw biedt plaats aan 400 wagens. Indien u de parkeerplaatsen voor u en uw gasten wil garanderen, maakt het team u graag wegwijs voor de reservatie bij de stad Brussel.

Een extra troef om uw evenement snel op te bouwen zijn de logistiek faciliteiten: Via de grote goederenlift heeft u rechtstreeks toegang tot de Mezzanine. Op deze manier kan u grote constructies of objecten makkelijk binnen plaatsen. Ook de hoogte van het gebouw biedt tal van mogelijkheden en zorgen bovendien voor een aangenaam gevoel voor de bezoeker.

Waarom niet kiezen voor een evenement tijdens een van onze vele thematentoonstellingen?

 

Autoworld organiseert tijdens de schoolvakanties leuke thematentoonstellingen die het museum extra interessant maken. 40 tot 60 wagens worden dan aan de collectie toegevoegd in een originele setting. Een voorbeeld van deze tentoonstellingen is de Italian Car Passion waarbij er een prachtige scenografie werd opgebouwd en een zeer exclusieve verzameling van prachtige Italiaanse wagens van vroeger en nu werden samengebracht.

Autoworld is niet enkel voor Petrol Heads

 

Het aangenaam kader trekt tal van verschillende evenementen aan en een link met de automobiel is zeker geen must. Het prachtige decor kan enkel een meerwaarde zijn voor uw evenement en denk maar niet dat enkel mannen hiervan onder de indruk zijn.

Green Key Label

 

Green KeyHet museum is sinds 2013 trotse bezitter van het ‘Green Key Label’. Autoworld heeft de voorbije jaren tal van maatregelen getroffen om de ecologische voetafdruk van het gebouw nauwlettend en stapsgewijs te reduceren. Deze benadering wordt dan ook resoluut doorgetrokken naar de partners en leveranciers. Zo verwierf catering partner ‘Huîtrière & Eole’ recent ook het Green Key Label.

Er zijn vroegkomers bij uw event?

 

Geen probleem, de gasten kunnen rustig een kijkje nemen in het museum of op aanvraag kan een rondleiding voor of tijdens uw event voor aangename afwisseling zorgen.
Autoworld helpt u ook graag bij het uitkiezen van een leuke give-away of souvenir. Onze shop biedt een waaier van mooie catalogi en schaalmodellen.

Tot slot nog een goed advies

Met 150 evenementen per jaar is de planning van Autoworld goed gevuld. Er vroeg bij zijn is dus de boodschap!

 

 

 

 

Interesse?

 Neem dan zeker een kijkje op de website of contacteer het eventteam.
Zij behelpen u graag met al uw vragen.

Autoworld Brussels / Jubelpark 11, 1000 Brussels / 02/736.41.65 events@autoworld.be

Shares

Pin It on Pinterest