Radisson Blu Nice volledig gerenoveerd

De laatste keer dat ik in Radisson Blu Nice verbleef was in 2017, inmiddels is het hotel volledig gerenoveerd!

Bij aankomst in het Radisson Blu Nice kun je rekenen op een uitstekende valet service, fijn om je na een lange autorit geen zorgen te hoeven maken over een parkeerplaats.

De gerenoveerde lobby ziet er aangenaam fris uit met veel natuurlijk licht, het inchecken ging heel vlot, en ik kreeg een leuke upgrade: een kamer met zeezicht. Persoonlijk vind ik zo’n adembenemend panorama een must als je in dit hotel verblijft. Wie wil er immers niet de legendarische ‘Promenade des Anglais’ als decor tijdens zijn/haar verblijf. Ik ben dus erg blij met deze upgrade. Alle 331 kamers van het hotel zijn ook volledig gerenoveerd. Bovendien zijn de kamers goed uitgerust en heeft 55% van alle kamers een ruim terras.

Het Radisson Blu heeft veel troeven te bieden. Neem bijvoorbeeld restaurant ‘Calade’, waar Julia Sedefdjian regeert. Zij is de jongste sterrenchef van Frankrijk en serveert een verfijnde keuken. Dit restaurant bevindt zich op de 8ste verdieping, op het dak, waar zich ook de bar en het privézwembad bevinden. Dit dak is adembenemend, volgens sommigen zelfs het meest indrukwekkende van de hele Promenade! Vanaf het dak kunt u de vliegtuigen zien landen, gewoonweg prachtig.

Het hotel exploiteert een privéstrand ‘Regence Plage’, een leuk lunchrestaurant aan het strand met ligbedden waarvoor hotelgasten een gunstig tarief krijgen.

Radisson Blu Nice is ook de juiste keuze voor zaken. 1.400 m2 aan vergaderruimte die plaats biedt aan maximaal 320 deelnemers, evenals 11 vergaderzalen (7 met daglicht) en ongeveer 20 suites die kunnen dienen als break-out ruimtes. Het professionele personeel staat altijd klaar om uw evenement te helpen organiseren.

Nice en de omgeving blijven een aanrader, en het Radisson Blu is het perfecte basiskamp om de regio te verkennen. Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek! Wood Approved!

Hotel voor vergadering in Nice – Radisson Blu Hotel Nice

Shares

Pin It on Pinterest