All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

San Sebastián – de verbazingwekkende stad die alles heeft!

Een verborgen schat in Spanje.

San Sebastián, door de plaatselijke bevolking Donostia genoemd, is niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook om te komen genieten van het landschap, de gastronomie, de cultuur, de natuur en nog veel meer.
De gezellige en sublieme straten worden omringd door talloze majestueuze gebouwen en beeldhouwwerken die de smaak van de toenmalige royalty en bourgeoisie weerspiegelen. Een fantastische stad en omliggende regio om uw incentive, vergadering of congres te organiseren.

San Sebastián staat niet alleen bekend om zijn architectuur, maar ook om zijn uitzonderlijke gastronomie.
Niet alleen omdat het de tweede stad ter wereld is met de meeste Michelinsterren per vierkante meter, maar ook vanwege de immense verscheidenheid aan bars, restaurants en markten. Een kookworkshop is dus altijd een goed idee!

Nog 3 redenen om voor San Sebastián te kiezen

1. Het belangrijkste strand, La Concha, staat in de top 5 van de beste stranden van Europa.
2. San Sebastián behoort tot de top 200 van wetenschappelijke steden in de wereld en heeft daarom wetenschappelijke, technologische en medische centra van topniveau.
3. San Sebastián heeft meer dan 30 jaar ervaring in MICE. Het is een van de best voorbereide steden voor het organiseren van bijeenkomsten.
Nog meer redenen vindt u hier.

Eersteklas locaties

Prachtige locaties zoals het Miramar Paleis, Tabakalera,
Victoria Eugenia Theater & het San Telmo Museum en vele andere.
vele andere bieden u de mogelijkheid om uw evenementen “outside the box”. Feest de hele nacht door in GU of dineer met een ongelooflijk uitzicht in het Aquarium.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar wat San Sebastián te bieden heeft? Het team van het San Sebastián Convention Bureau staat voor u klaar!

San Sebastián Convention Bureau
Tel. +34 943 48 14 66 / 64
e-mail: sscb@donostia.eus
www.conventionbureau.sansebastianturismoa.eus

Shares

Pin It on Pinterest