SAVE THE DATE: POP-UP Summer Bar incoming! – The Dominican

Van 15 juli tot 21 augustus heet het designhotel The Dominican u welkom in de bijzondere Courtyard pop-up bar, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke cocktail in de stralende zon.

Tot dan!

The Courtyard

Met een indrukwekkende selectie van premium dranken, lanceert The Dominican de eerste editie van de zomerse pop-up bar in de prachtige, one-of-a-kind, Courtyard. Gelegen in het centrum van Brussel. Er worden niet alleen exclusieve drankjes geserveerd, maar ook fingerfood, lokale delicatessen en nog veel meer, waar u van kunt genieten deze zomer. De pop-up bar is open voor iedereen op alle dagen van de week.

De pop-up bar ligt discreet verscholen achter de voorgevel van de voormalige abdij, genesteld tussen de hoge bogen ligt een zalige tuin met een uitnodigend terras onder de spectaculaire vijgenboom. De pop-up bar wordt deze zomer één van de mooiste en charmantste openluchtgelegenheden van de stad. Heerlijk voor een zomerse avond of onder een sterrenhemel met easygoing muziek en bekende gezichten.

Deze prachtige locatie is ontworpen door FG Stijl en is het centrale punt van de buurt. Je vindt hier een mix van hotel vibes met opmerkelijke lounge beats en een huiselijke sfeer. Wat is een betere plek in de zomer dan een toevluchtsoord dat je omarmt met sereniteit? Save the date!

@TheDominican

Hotel Brussel met stijlvolle seminariezalen in Brussel – The Dominican

Shares

Pin It on Pinterest