All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Steek de grill aan: Het BBQ-seizoen van het President Hotel gaat officieel van start!

Nu de dagen warmer worden en de zon wat langer aan de hemel staat, kan dat maar één ding betekenen: het BBQ-seizoen is begonnen! Hier in The President Brussels Hotel zijn ze verheugd om aan te kondigen dat het BBQ-seizoen officieel is begonnen, met de belofte van heerlijke smaken, plezier in de buitenlucht en onvergetelijke herinneringen voor iedereen die erbij is.

Van mei tot september verandert het hotel in een culinair paradijs, waar het verleidelijke aroma van gegrilde lekkernijen de lucht vult en het gelach weerklinkt in de buitenruimtes. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of gewoon geniet van de smaak van perfect gegrild vlees en groenten, de BBQ zal zeker je smaakpapillen verrukken en je honger naar zomerplezier stillen.

Het is belangrijk om te weten dat de BBQ-evenementen alleen op reservering beschikbaar zijn, met een minimale groepsgrootte van 20 personen. Dit zorgt ervoor dat ze elke gast kunnen voorzien van de uitzonderlijke service en aandacht voor detail waar The President Brussels Hotel bekend om staat. Dus verzamel uw vrienden, verzamel uw collega’s of plan een familiereünie en laat hen voor de rest zorgen.

Dus waarom wachten? Boek vandaag nog je BBQ-ervaring bij hen en begin aan een culinaire reis die de smaken van de zomer viert en het plezier van samenzijn met geliefden of collega’s. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon het beste uit het seizoen wilt halen, de BBQ laat je gegarandeerd achter met herinneringen die een leven lang meegaan. Vergezel hen als ze de grill aansteken en maak van deze zomer er een om nooit te vergeten!

Hotel met vergaderzalen in het centrum van Brussel – The President Brussels Hotel

Shares

Pin It on Pinterest