Stijlvol en groots: uw luxeloft – Van der Valk Hotel Zaltbommel

Luxueus & full service

Uw eigen hotelappartement met full service bediening, 24/7 bewaking en schoonmaakservice centraal in Nederland? Dat kan! Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2 beschikt over een unieke en volledig ingerichte woonruimte van 748m2.

Deze luxueuze loft is beschikbaar voor verhuur en kan worden gebruikt voor een verblijf op lange termijn van 1 à 2 personen of voor co-living met 3 personen; de gemeenschappelijke ruimten worden gedeeld en de slaapvertrekken zijn privé.

Co-living

Dit luxe co-living hotelappartement is gelegen op de eerste verdieping van het hotel, gemakkelijk bereikbaar per trap en lift. De privé-ingang bevindt zich op de begane grond. Parkeer uw auto op uw eigen parkeerplaats of maak gebruik van het openbaar vervoer op 100 meter loopafstand.

De kamers

De loft beschikt over een woonkamer, tv-lounge, royale woonkeuken met openslaande deuren naar het privé-dakterras, kantoorruimte, bijkeuken en drie slaapkamers met badkamer ensuite. De badkamers zijn ingericht met regendouche, dubbele wastafel en apart toilet. De master badkamer beschikt tevens over een losstaand bad en royale inloopkast. De kantoorruimte à 154m2 is apart van het appartement bereikbaar. Door de grote ramenwand hebben alle ruimtes een mooie natuurlijke lichtinval.

Vanuit het hotelappartement loopt u via het trappenhuis naar de fitness van het hotel, die de loftbewoners gratis kunnen gebruiken.

Shares

Pin It on Pinterest