Switzerland Convention & Incentive Nieuws: Duurzaamheid ontmoeten in Zwitserland

Het is algemeen bekend dat de Zwitsers bijzonder duurzaam zijn: consequente recycling, strenge normen voor uitlaatgassen, goed afvalbeheer, zorgvuldig gecontroleerde landschapsplanning en strenge voorwaarden voor bouwprojecten maken gewoon deel uit van het dagelijks leven.

Duurzaam reizen betekent niet per se dat je helemaal zonder moet leven. Duurzaam reizen betekent meer bewustzijn en diepgang en meer genieten. Met dit in het achterhoofd volgt Zwitserland zijn eigen duurzaamheidsstrategie, die vorig jaar werd gelanceerd: Swisstainable.

Bewustwording voor duurzaamheid – en in ons geval Swisstainability ! – is een groeiende prioriteit voor organisatoren van vergaderingen en evenementen en in deze nieuwsbrief willen we u heel graag verzekeren dat uw klanten de beste ideeën en inspanningen zullen vinden om hun evenement in de hoogst mogelijke mate duurzaam te maken.
En Zwitserland biedt zeker de beste achtergrond voor dit bewustzijn: prachtige natuur, georganiseerd openbaar vervoer en steden op mensenmaat. De steden Zürich, Genève, Lausanne en Montreux, alsook Bazel, St.Gallen, Lugano, Luzern en Interlaken zijn opgenomen in de GDS (Global Destination Sustainability Movement).

Swisstainable is ook het thema op onze IMEX (31 mei – 2 juni) stand E140, dus aarzel niet om hen daar te contacteren voor meer details en maak een afspraak door hier te klikken om hen te zien!

Myriam Winnepenninckx, Switzerland Convention & Incentive Bureau
T.+ 32 2 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Conventie bureau van Zwitserland – Switzerland Convention & Incentive Bureau

Shares

Pin It on Pinterest