Switzerland Meeting Trophy 2022 – de Winnaar is gekend!

Na een onderbreking van 2 lange jaren, kon de Switzerland Meeting Trophy weer plaatsvinden voor de 16de keer. 80 MICE Professionals hebben vorig weekend de uitnodiging van het Switzerland Convention & Incentive Bureau (de gespecialiseerde afdeling van Zwitserland Tourisme) aangenomen om deel te nemen aan de Meeting Trophy.

Via de Alpine Golf in Villars-sur-Ollon, de wijnproeverij in Montreux en het vissen in een historische bron in Genève hebben de deelnemers Zwitserland op speelse wijze leren kennen. Het Amerikaanse Team waren top en hebben met een nipte voorsprong de Trophy gewonnen van België. Team Deutschland kwam op de 3de plaats.

In totaal namen 7 landen deel: UK & Ireland, Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Noord-Amerika en deScandinavische Landen. Het evenement werd georganiseerd van 16 tot 19 juni. Reizend over bergen en dalen, platteland, meren en steden hebben de deelnemers de rijkdom aan mogelijkheden en de kwaliteit van de vergader faciliteiten die er te vinden zijn in het zo diverse Zwitserland.

De onvergetelijke “Final Night” in het Kiosque des Bastions te Genève zal nog lang blijven nazinderen!

Voor meer gedetailleerde informatie, contacteer:
Myriam Winnepenninckx, Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB)
Tel.: 0032 2 345 83 57, e-mail: myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Conventie bureau van Zwitserland – Switzerland Convention & Incentive Bureau

Shares

Pin It on Pinterest