All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

‘The Fastest Fashion Show on Earth’ bij AED Studios

Op 16 mei vindt ‘The Fastest Fashion Show on Earth’ bij AED Studios plaats. Een exclusief event met een enorme WAAAAUW-factor!

Dit event wordt georganiseerd door Philippe Quatennens en ex-Miss België Katia Alens (bekend van Fleet.TV op Kanaal Z) die zullen zorgen voor de perfect blend van een ongezien ‘dream car’ wagenpark en de meest vooraanstaande modemerken tijdens een spectaculaire happening in de 3 grootste studio’s van AED in Lint. Lamborghini, Dior, Porsche, Yves-Saint-Laurant, Ferrari, Dom Perignon,…zijn maar enkele van de AAA-brands die op het appel zullen zijn.

Voor AED Studios, dat drie studio’s zal inrichten om bijvoorbeeld 115 tafels te plaatsen voor het diner en een catwalk van vijftig meter te bouwen, is het evenement ideaal om zijn troeven uit te spelen. “AED Group levert jaarlijks audiovisueel materiaal aan 60.000 evenementen wereldwijd. Ieder modeseizoen zien we onze materialen zoals voor verlichting naar de modeshows van Milaan en Parijs vertrekken, nu gaan we het in Lint tonen en beleven.”

Voor de invulling zorgen Philippe Quatennens en Katia Alens. “Katia’s passie voor mode en mijn passie voor auto’s brengen we samen op één catwalk. Op die manier wordt het een avondvullend programma voor mannen en vrouwen. We verzorgen een show waar auto’s en mannequins perfect samenkomen op de juiste muziek en met visuele projecten. De wagens rijden en de modellen lopen over het water van de filmstudio met aan beide zijden een Riva jacht in het water”, blikt Philippe vooruit.

Ondernemers uit verschillende sectoren hebben reeds toegezegd om met hun klanten of management team aanwezig te zijn.

Inschrijvingen worden gecentraliseerd via www.fastestfashion.be!

Enkele facts en figures uit het artikel bij GVA: https://m.gva.be/cnt/dmf20240322_95213149

Locatie voor bedrijfsfeesten in Antwerpen – AED Studios

Shares

Pin It on Pinterest