All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

The Oval Office aangesteld voor de werfcommunicatie van de nieuwe Brusselse metrolijn 3

T.M. Toots (joint-venture van Besix, Jan De Nul en Franki Construct) en de MIVB hebben communicatiebureau The Oval Office aangesteld als strategische partner voor de externe communicatie rond de eerste fase van de aanleg van de nieuwe Brusselse metrolijn 3 die tegen eind 2030 Vorst met Evere zal verbinden. De eerste fase van de werf die omvat onder meer de bouw van het nieuwe metrostation Toots Thielemans en twee nieuwe tunnelelementen omvat, ging van start in september en loopt tot 2025.

Communicatie naar omwonenden en handelaars

De werken gebeuren zowel boven – als ondergronds, in een dichtbevolkt gebied met veel winkels. Samen met de MIVB, het Brussels Gewest, de Stad Brussel en de gemeente Sint-Gillis werkt de aannemer volgens een uitgebreid en gedetailleerd minder-hinderplan waarbij rekening gehouden wordt met omwonenden, handelaars en weggebruikers.

Goede werfcommunicatie naar alle belanghebbenden is hierbij onmisbaar. The Oval Office zal het bouwteam bijstaan in de uitwerking van off- en online informatiecampagnes en de productie van communicatietools (brochures, affiches, videos, …). Het bureau wordt tevens het aanspreekpunt van de ombudsman voor de communicatie over de voortgang van de werken.

Evenement organisator – The Oval Office

Shares

Pin It on Pinterest