Thirsty Toucan en Terras ter Saksen geven het startschot voor de zomer

De Thirsty Toucan zomerbar van Hotel Beveren is terug van weggeweest en staat klaar om de zomer goed in te zetten. Zoals vorige edities is de gezellige bar opnieuw te vinden op het prachtige domein van Cortewalle met zicht op het kasteel. De zomerbar gaat officieel open op vrijdag 8 juli en loopt tot en met 15 augustus.

Een zomer vol ambiance

Naast een hapje en een drankje zijn er ook tal van activiteiten voor jong en oud. De Thirsty Toucan zomerbar is open van maandag tot en met zondag en voorziet een leuk weekprogramma! Zo hebben we op woensdag kinderanimatie en een swingende salsa night, op donderdag de Mojito Thursday en een stevige HIIT work-out. Op zondag doen we het rustiger aan met een Local Sunday, kinderanimatie en kidsyoga!  Op de website thirstytoucan.be is ook alle informatie terug te vinden.

Terras ter Saksen

Ook de nieuwste zomerbar Terras ter Saksen van Hotel Beveren heeft heel wat in petto. Niet veel verder van Cortewalle is de nieuwste zomerbar te vinden in Hof ter Saksen.

In Terras ter Saksen kan je terecht op zaterdag en zondag van 10u tot 19u voor een gezellig hapje en drankje in een rustige omgeving. De zomerbar zal tot en met 25 september geopend zijn.

Vergaderlocatie in Beveren – Van der Valk Hotel Beveren

Shares

Pin It on Pinterest