Thon Hotel EU viert 10-jarig bestaan met geheel gerenoveerde kamers

Het Thon Hotel EU, gelegen in het hart van de Europese wijk in Brussel, viert zijn 10e verjaardag met volledig gerenoveerde kamers. Het hotel brouwt comfortabele verblijven met onlangs gerenoveerde gastenkamers en verleidt zakenreizigers en deelnemers aan vergaderingen tot een verblijf in een hotel dat aan al hun behoeften voldoet.

Kleur en comfort ontmoeten elkaar in een energiezuinig gebouw

Smaakvol ingerichte kamers bieden gasten nu een ontspannen sfeer, geïnspireerd door een nieuw kleurenpalet, behang, meubilair en verlichting. Het nieuwe ontwerp van de kamers verbetert de gastervaring en gaat hand in hand met de slogan van de hotelketen “Voeg kleur toe aan je dag”. Het hotelgebouw, dat in 2012 werd geopend, werd volledig gerenoveerd om energieverlies te minimaliseren, opgevangen regenwater te hergebruiken en beschikt vandaag over 166 zonnepanelen op het dak. De “Green Key” en “Entreprise Ecodynamique/ Ecodynamische Onderneming” certificeringen belonen de inspanningen van het hotel om de impact van haar activiteiten op het milieu te verminderen.

De positieve commentaren over onze nieuwe kamers geven ons een grote vertrouwensboost na deze uitdagende periode. Ik ben erg dankbaar dat het mogelijk was om deze grote investering te doen om al onze kamers te upgraden. Als team zijn we klaar om iedereen de komende 10 jaar te verwelkomen,” aldus General Manager Hans Van der biesen.

Een kleurrijke vergaderervaring in het hart van het EU-kwartier

Thon Hotel EU biedt ultramoderne faciliteiten voor seminars, trainingen, conferenties, vergaderingen en andere evenementen. Alle vergaderzalen beschikken over daglicht, airconditioning en moderne technische apparatuur.

Tip: Als het weer het toelaat, kunnen deelnemers aan de vergadering genieten van hun koffiepauze op het tuinterras, met uitzicht op de daktuin waar het hotel beschikt over een insectenhotel, verschillende bijenkorven en een eigen moestuin.

Over Thon Hotel EU in Brussel

Thon Hotel EU ligt in de Europese wijk van Brussel, is een milieuvriendelijk hotel en de ideale uitvalsbasis voor een zakenreis of vakantie in Brussel. Het hotel beschikt over 405 kamers, 10 conferentie- en vergaderzalen voor maximaal 320 gasten, een fitnesscentrum, bar, restaurant, binnentuinterras en parkeergelegenheid met 26 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Het hotel ligt op loopafstand van alle Europese instellingen en biedt gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en de luchthaven van Brussel via het Schuman treinstation.

Seminariezalen huren Brussel – Thon Hotel EU

Shares

Pin It on Pinterest