All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Topchefs en kunst op het menu van Antwerp Diner

Op zondag 5 februari 2023 verzamelen enkele van Antwerpens beste chefs zich in het gerenommeerde hotel Hilton Antwerp Old Town. Tijdens de 21e editie van Antwerp Diner schotelen ze een gastronomisch menu voor. Daarmee zamelen ze geld in voor onderzoek naar hiv en aids en de preventie ervan.

Antwerpse topchefs geven de avond zelf het beste van zichzelf en zorgen voor een gastronomisch menu. Belgische artiesten met het hart op de juiste plaats zorgen voor een dansfeestje. Antwerp Diner kan elk jaar rekenen op een enthousiaste ploeg vrijwilligers en partners.

Staan dit jaar achter het fornuis: Gino Lemmens (Les Années Folles), Andy Decremer (Fiera), Wesley Debord (Madonna), Bert-Jan Michielsen (The Butcher’s Son*), Tim Meuleneire (Franq*), Olivier de Vinck (Kommilfoo* ), Frederic Van Tricht, Francesco de Candia (Francesco & Julia), en Dennis Broeckx (L’Epicerie du Cirque “Under The Palm Trees”).

Veiling kunstwerk

Guy Leclef Forwart Gallery (Antwerpen) schenkt een kunstwerk van Guy Leclef voor de veiling de avond zelf. De kunstenaar staat bekend voor zijn interpretaties en uitdrukkingsvormen om met papier nieuwe wegen in te slaan. I.s.m. het veilinghuis Bernaerts zullen vanaf 21/06 eveneens een aantal (kunst) items online geveild worden waaronder een werk van kunstenares An Selen en een gesigneerde koksvest. Vijf van deze stukken worden afgeveild tijdens het gala zelf.

Mooie prijzen

Ook de Antwerp Diner Tombola belooft opnieuw een hoogtepunt te worden; bij de hoofdprijzen oa een reis naar Tenerife, en een handgemaakt juweel. De opbrengsten van het benefietdiner van 2023 gaan integraal naar Sensoa, het Instituut voor Tropische Geneeskunde en VZW Tomorrow4isibani.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar te reserveren via deze link.

Antwerp Diner werd opgericht in 1996 en kan alleen maar bestaan dankzij de steun van sponsors en talrijke vrijwilligers. Meer informatie vindt u op www.antwerp-diner.be of op www.facebook.com/Antwerp.Diner.

Praktisch: Antwerp Diner – Zondag 5 februari 2023 – Hilton Antwerp Old Town Tafel van 10 couverts aan 3250€

Shares

Pin It on Pinterest