All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Toptalent aangetrokken door team TTPE

To The Point Events heeft een waardevolle toevoeging aan het team gekregen: Greet Panis, met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementensector. Zij was voorheen werkzaam bij Star Events, waar ze de producties van Back To The Ninties en Baouzza met succes leidde. Met de verdubbeling van de omzet in 2022 was het voor To The Point noodzakelijk om te versterken en Greet Panis zal als Senior Project Manager een belangrijke rol spelen bij het nemen van verdere stappen.

Deze transfer wordt vergeleken met een topspits die van Club Brugge naar KRC Genk verhuist. Bart Koninckx, CEO van TTPE, is zeer tevreden over de toevoeging van Greet aan het team en heeft het vertrouwen dat de groei kan worden vastgehouden. Hij benadrukt dat Greet de nodige ervaring heeft en geen uren briefing nodig heeft om haar werk goed te kunnen doen.

Het bedrijf wil zich blijven ontwikkelen en groeien. Zo stoomt Team TTPE zich klaar met een uitgebreid internationaal “MICE & Digital” aanbod voor de komst van de Corda Arena eind 2024. Naast al het maatwerk voor grote B2B events, wil het bedrijf zich via de afdeling “Inspire Your Tribe” ook blijven richten op het organiseren van kleinere evenementen, well-being workshops en teambuildings. Dit alles moet bijdragen aan het Bruto Nationaal Geluk. To The Point Events ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events

Shares

Pin It on Pinterest

Ultieme congresstad Zurich: na inspanning ook ontspanning!