All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Een totaalleverancier voor evenementen – Total-e

Total-e, totally, totaal, allesomvattend.

Een totaalleverancier voor evenementen met een unieke combinatie van diensten en materialen: verhuren, bouwen, printen, event support, graphic & interior design,… Al deze elementen samen vormen voor jou, als event professional, een sterke troef!

Samen een ijzersterk geheel binnen de sector, buiten de sector en volledig los van elkaar afzonderlijke sterke merken. Een unieke beleving en toegevoegde waarde creëren is zowel samen als apart hét gemeenschappelijk doel.

Bij Total-e kan jij, als event professional, dus beroep doen op ons full service aanbod of op enkele specialisaties uit ons gamma.

Full service

Total-e verwerkt licht, geluid, video, podia, meubilair, decoratie, printing en enthousiasme… in een totaalconcept in opdracht van jou als event professional.

Heb je al een uitgewerkt idee? Of wil je samen met ons brainstormen? Wij helpen je graag om je idee vorm te geven. Daarna tekenen jouw concept uit in een 3D plan. Op deze manier heb jij alle tools in handen om de eindklant volledig te overtuigen. Hierin proberen we steeds de realiteit voor 99% te evenaren.

Van zodra wij de goedkeuring krijgen, vertalen wij de concepttekening in een technisch uitvoerbaar plan. Jij hebt één aanspreekpunt bij wie je terecht kan met al je vragen. Samen met een volledig team behind the scenes zorgt je contactpersoon voor alle materialen. Jij kan je focussen op de andere onderdelen van het evenement én je eindklant.

Huren

Een uitgebreide selectie van onze materialen is geschikt voor losse verhuur. Hiervoor kan je terecht bij Festarent of Exporent.

Bij Festarent huur je alle losse materialen voor een geslaagd feest. Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht voor: meubilair, bestek, porselein, keukeninrichting, buffetten, bars, tenten,…

Exporent is gespecialiseerd in het verhuren van meubilair voor beursorganisatoren en standhouders. Hier kan je terecht voor: balies, stoelen, tafels, zetels, folderrekken,… in een ruim aanbod dat past binnen verschillende beursconcepten.

Een greep uit ons assortiment
vlaggen, drukwerk, banners, stickers, panelen, fotoproducten, frames & displays, interieurtoepassingen, veiligeheidssignalisatie, wayfinding, maatwerk,…

Printen

Onze printafdeling heeft, net als Festarent & Exporent, een eigen identiteit met een eigen webshop! Hiermee zetten we voor de volle 100% in op het automatiseren van ons printproces.
Met een zeer groot assortiment aan materialen kan je zowel als event professional, marketeer, advertising agency, KMO, multinational, particulier,… bij ons terecht.

Catch the Eye is dé perfecte printpartner voor de evenementensector. Want bestellen via onze webshop heeft heel wat voordelen:

  • Wij leveren steeds whitelabel: ons logo zal je dus niet zien op de verpakking.
  • Automatische bestandscontrole: Zelf ontwerpen gemaakt of heeft je klant de ontwerpen aangeleverd? Van zodra alles in je winkelmandje zit en jij de bestanden upload controleert onze uploader onmiddellijk of alles klopt.
  • Geen opstartkosten meer: een sterke automatisering zorgt ervoor dat we kostenefficiënter werken.
  • Persoonlijke aanpak: we zijn dichterbij dan ooit via de chatfunctie op de webshop.
  • Grafische templates per product: op zoek naar de correcte aanleverspecificaties? Onder de knop “download” op de productpagina staat steeds alle informatie.

Kopen

The Furniture Company zorgt ervoor dat jouw interieurproject kan rekenen op het juiste meubilair. Deze afdeling is gespecialiseerd in de verkoop van meubilair voor: kantoren, winkels, horeca, zorgcentra, studentenwoningen,… We richten ons hiermee voor de volle 100% op de professionele markt.

(Beursstanden) bouwen

Heb je al een uitgewerkt event-plan? Dan zorgen wij, Total-e, voor het materiaal én bouwen wij mee aan jouw verhaal! Onze techniekers & projectmanagers leiden alles op locatie in goede banen. Zo kan jij je tijdens de opbouw focussen op de rest van het evenement.

Met Red Donkey vertalen we het DNA van jouw bedrijf naar een expressieve winkelinstallatie, beursstand of interieur. Wij zijn imagomakers wiens manier van denken resulteert in een concept dat jouw als klant een commerciële voorsprong geeft! Met een eigen schrijnwerkerij, lasatelier én drukkerij maken wij probleemloos alles op maat van de klant.

Shares

Pin It on Pinterest