Unique Venues, Lasting Memories bij Brasero – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland

Zoals de slogan “Unique Venues, Lasting Memories” al aangeeft, nodigt deze organisator, die momenteel het Domaine de Bronromme en het Château de la Louveterie uitbaat, u uit om unieke professionele momenten te beleven op uitzonderlijke locaties in het hart van de Ardennen.

Maar waarom Brasero? De naam definieert wat deze etablissementen bieden: kwaliteitsmomenten samen en gezelligheid middenin de natuur. Deze authentieke locaties worden gerenoveerd met respect voor de oorspronkelijke gebouwen en krijgen een verfijnd, modern en warm interieur.

Het Domaine de Bronromme neemt u mee naar andere tijden en is een oude boerderij die met smaak en authenticiteit werd gerenoveerd en die comfort, design en finesse samenbrengt op één evenementenlocatie. Deze plek is ideaal voor een bedrijfsseminar en beschikt over grote ontvangstruimten, een volledig uitgeruste vergaderzaal, een professionele keuken, een barruimte en 18 kamers.

Het Château de la Louveterie biedt dan weer een kader dat bevorderlijk is voor werk en ontspanning, middenin de natuur. Deze locatie vervult alle voorwaarden voor uw openluchtevenementen, teambuilding en seminars. Een seminarieruimte, salons, een groot park en 12 kamers, alle met eigen badkamer. Er is ook een wellnessruimte, waardoor deze locatie een bijzonder compleet aanbod heeft.

Congresbureau in Luik – Conventiebureau Liège-Spa-Businessland

Shares

Pin It on Pinterest