All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

V-Formation: Home of ‘The Beast’

V-Formation’ organiseert evenementen, voornamelijk teambuilding en sportevenementen. Sinds kort is het bedrijf de trotse eigenaar van ‘The Beast’, ’s werelds grootste opblaasbare hindernissenbaan. Deze pretbaan heeft een lengte van 272m. Een promofilmpje over de obstakelbaan ging een tijdje geleden viraal op internet en werd meer dan 30 miljoen keer bekeken!

“Onze aanwezigheid op IBTM is vooral om ‘The Beast’ internationaal te promoten”, stelt Benedikt van V-Formation. “Vorig jaar hebben we ook IBTM bezocht en dit jaar wilden we met ‘The Beast’ terugkeren. We hebben bijna 800 unieke contacten gekregen van eventorganisatoren, fundraisers enz. uit 58 verschillende landen om ‘The Beast’ naar hun land te krijgen.”

‘The Beast’ zal in eerste instantie de landen rond België animeren. “We merken veel interesse uit Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, maar ook van heel verre landen, maar daar ligt wel een drempel en is het logistiek iets moeilijker om te organiseren.”

Ondertussen is er nog een exemplaar in productie dat in 2017 zal klaar zijn. “Op die manier hebben we een exemplaar voor het Europese continent en een tweede die kan rondreizen naar verre, overzeese locaties. We krijgen zelfs aanvragen uit Hawaii. En da’s natuurlijk ook goed voor de Belgische markt.”

Van 7 tot 11 december kunnen geïnteresseerden in Kortrijk Xpo ‘The Beast’ trotseren. Van 7 tot 9 december komen professionals alles te weten over de hindernissenbaan. “Da’s een internationaal publiek. Er komen geïnteresseerden uit Amerika, Canada, India, Hongkong”, aldus Benedikt. “Op zaterdag en zondag doen we ook twee public events. Op zaterdag organiseren we de ‘team racing day’, teams van vier kunnen zich hiervoor inschrijven en op zondag doen we een ‘family day’, geen race, maar eerder voor het grote publiek. Deze dag kadert ook in een actie voor het goede doel, m.n.  ‘De Warmste Week’ voor Studio Brussel.”

Info & tickets via www.bouncefestival.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

http://www.eventonline.be/detail/unieke-attractieverhuur-v-formation/

Shares

Pin It on Pinterest