All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Van Der Valk Hotel Brussels Airport gaat voor groen

“Ga voor groen!” Het zou een slogan van een politieke partij kunnen zijn, maar dat is het niet. Het is een bewuste keuze voor een groen alternatief.
Het Van Der Valk Hotel Brussels Airport is sinds vorig jaar in het bezit van een internationaal erkend eco-label, de “Groene sleutel” uitgereikt door Toerisme Vlaanderen.

Dit werd enkel bereikt door een duurzaam en ambitieus milieubeleid. Het Van Der Valk Hotel Brussels Airport moest voldoen aan verschillende eisen zoals afvalpreventie- en sortering, water- en energiebesparende maatregelen en een duidelijk milieuactieplan.
In het kader daarvan startte het Van Der Valk Hotel Brussels Airport met een initiatief voor een duurzame mobiliteit. Namelijk “Cycle to work” , hiermee kunnen hotelgasten gratis gebruik maken van elektrische fietsen voor een rit naar het werk, de groene rand of het centrum van Brussel. Op deze manier proberen we ook onze hotelgasten te sensibiliseren om groen te denken.
Hierbij wordt ook een kaart van Brussel en de rand voorzien zodat men zich op de beste mogelijk manier kan verplaatsen. Ook aan veiligheid wordt gedacht met de eveneens gratis verhuur van fietshelmen.
In het Van Der Valk Hotel Brussels Airport is de slogan “Ga voor groen” echt van belang!

Tel: +32 (0)2 277 28 11
Fax: +32 (0) 2 277 20 80

E-mail: sales@brussels.valk.com
Website: www.hotelbrusselsairport.com

Bron: Eventnews.be

Shares

Pin It on Pinterest